News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ποιο νούμερο θα μπορούσε να πάρει ο Arda Güler στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Αυτή τη στιγμή μόνο δύο επιλογές: το '9'... ή χωρίς νούμερο


Ο Arda Güler θα παρουσιαστεί αύριο ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στη Ciudad Deportiva του Valdebebas. Η εκδήλωση θα γίνει στις 13:00 το μεσημέρι και το πιο φυσιολογικό είναι ότι στην πρώτη του φανέλα θα εμφανίζεται το όνομά του... αλλά όχι και το νούμερο. Και είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο ελεύθεροι στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: το 9 και το 25. Και το τελευταίο έχει ορισμένους περιορισμούς από τη LaLiga.

Το 25 μπορεί να το πάρει μόνο ένας παίκτης εντός γηπέδου, εφόσον είναι κατειλημμένοι όλοι οι αριθμοί από το 1 έως το 24 κι ο εν λόγω σύλλογος αποφασίσει να εγγράψει μόνο δύο τερματοφύλακες στην πρώτη ομάδα, κάτι που, από την άλλη, κάνει συνήθως η Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Έτσι σήμερα, με το νόμο στο χέρι, το μόνο νούμερο που μπορεί να φορέσει ο Γκιουλέρ είναι το νούμερο 9.

Όλοι γνωρίζουν ότι αυτό το νούμερο η Ρεάλ Μαδρίτης το κρατάει, περιμένοντας να φτάσει ο Kylian Mbappé. Ο Joselu, που παρουσιάστηκε στις 19 Ιουνίου, ήταν ο πρώτος που θα μπορούσε να το πάρει, αλλά παρουσιάστηκε με τον αριθμό 14. Το νούμερο που άφησε ο Μπενζεμά είναι άθικτο και δεν φαίνεται ότι ο Γκιουλέρ πρόκειται να αλλάξει τον οδικό χάρτη. Φυσικά, θα ήταν μια ψυχρολουσία για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, οι μόνες επιλογές που θα έχει ο Γκιουλέρ στο τραπέζι, και αργότερα, θα είναι το νούμερο 16 αν φύγει ο Οντριοθόλα, το νούμερο 24 αν φύγει ο Βαγέχο και το νούμερο 25 όσο καλύπτεται το '9'. Αλλά για το τελευταίο, πρέπει να’ρθει ο Mbappé.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.