News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Güler θέλει να ξεκινήσει σαν τρελός

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ο Τούρκος είπε στη Μαδρίτη ότι εγκαταλείπει τις διακοπές του για να ξεκινήσει την προετοιμασία σήμερα, μαζί με τους πρώτους madridistas που θα ξεκινήσουν.


Το είπε με έμφαση στην παρουσίασή του και δεν ήταν μια κούφια δήλωση. Ο Arda Güler (18 ετών) είναι κάτι παραπάνω από αποφασισμένος να μην φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικός αυτό το καλοκαίρι και για να δείξει στον Αντσελότι και τον σύλλογο ότι είναι πρόθυμος να κάνει το καλύτερο δυνατό, άφησε τις διακοπές του για να ξεκινήσει σήμερα την λευκή προετοιμασία. Σύμφωνα με τον Ρομπέρτο ​​Μοράλες, δημοσιογράφο του ειδησεογραφικού πρακτορείου EFE, ο Τούρκος είπε στην οντότητα ότι θυσιάζει τη βδομάδα των διακοπών που του απέμενε η οποία αντιστοιχούσε στο ότι είχε πάει στην εθνική Τουρκίας τον Ιούλιο, για να προσπαθήσει να ενταχθεί στο Valdebebas το συντομότερο δυνατόν.

Ως εκ τούτου, ο Γκιουλέρ θα’ναι μια απ’τις καινοτομίες της αφετηρίας της λευκής προετοιμασίας σήμερα μαζί με τον Μπέλιγχαμ, τη μεγάλη μεταγραφή (προς το παρόν) του καλοκαιριού στο Chamartín. Ο νεαρός Οθωμανός επιτελικός μέσος επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης παρά τις πολλές προσφορές που είχε μπροστά του (Μπάρτσα, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεβίλλη, Μίλαν...) και βλέπει εαυτόν ικανό να βρει θέση άμεσα. Στην Τουρκία είναι η μεγάλη αίσθηση, αλλά στη Μαδρίτη έχει μπροστά του μια πρόκληση που ξεπέρασαν οι Vinícius και Rodrygo, που υπέγραψαν σε ηλικία μόλις 18 ετών και κατάφεραν να μείνουν, αλλά στην οποία απέτυχαν ο Kubo κι ο Reinier, οι οποίοι πήραν τον δρόμο των δανεισμών, πολύ πιο στρωμένος γι’αυτούς.

Το γεγονός ότι η Μαδρίτη δεν έχει πολλούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές μετά τις αποχωρήσεις των Μπενζεμά και Ασένσιο (και σε πολύ μικρότερο βαθμό του Μαριάνο) ούτε πολλά προφίλ του στυλ του Γκιουλέρ, ένα δεκάρι, δίνει a priori κάποιες πιθανότητες τις οποίες ο Τούρκος έχει αρχίσει να εξερευνάει, δείχνοντας στον σύλλογο και στον Αντσελότι ότι επιθυμεί να ξεκινήσει.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.