News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bellingham, πρώτη μέρα στο γραφείο

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Σήμερα ξεκινά η λευκή προετοιμασία με τον Άγγλο ως μεγάλη ατραξιόν. Αναμένονται όλοι οι παίκτες που δεν κλήθηκαν στην εθνική τους στο παράθυρο της FIFA του Ιουνίου.


Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά σήμερα την προετοιμασία 2023-24 με αυτούς που δεν πήγαν στο τελευταίο διάλειμμα της FIFA και με κύριο πόλο έλξης τον Jude Bellingham σ’αυτή την επιστροφή στις προπονήσεις στο Valdebebas. Ο Άγγλος αντιμετωπίζει την πρώτη του μέρα στη Ciudad Real Madrid με όλους τους προβολείς πάνω του. Ωστόσο, η πρεμιέρα του στα λευκά δεν θα επισπευστεί λόγω αυτού. Η Μαδρίτη έχει άλλα σχέδια για αυτόν.

Ο Άγγλος ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Ντόρτμουντ με ενοχλήσεις στο γόνατο. Προληπτικά, μάλιστα, δεν μπήκε στην αποστολή της Αγγλίας στο τελευταίο παράθυρο της FIFA, στο οποίο η εθνική του Σάουθγκεϊτ έπαιξε δύο αγώνες στην προκριματική φάση για το Euro (με Μάλτα και Σκόπια) και η πρόθεση του συλλόγου είναι στην προετοιμασία του να επικρατήσει η σύνεση. Δεν υπάρχει βιασύνη. Προέρχεται απ’τις διακοπές του και σήμερα θα γνωρίσει μερικούς απ’τους νέους συμπαίκτες του (Kroos, Ceballos, Brahim Díaz, Mendy, Lucas Vázquez, Vallejo, Odriozola, Lunin και Güler).

Ο Μπέλιγχαμ θα υποβληθεί στις συνήθεις εξετάσεις στην εκκίνηση της προετοιμασίας, αν και οι γιατροί έχουν μια ξεκάθαρη ιδέα για την κατάστασή του, γιατί πέρασε πρόσφατα τις εξετάσεις πριν απ’την υπογραφή του. Η ιδέα της οντότητας, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, είναι να φτάσει στο Clásico στις 29 Ιουλίου στο Ντάλας (προτελευταία στάση στην αμερικανική περιοδεία), το ιδανικό σκηνικό για ένα galáctico ντεμπούτο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.