News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σύνοδος κορυφής Florentino-Ancelotti: η Βραζιλία, η αλλαγή σχήματος, οι μεταγραφές...

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο τεχνικός της Μαδρίτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τον José Ángel Sánchez στην έναρξη της σεζόν 2023-24


Ο Κάρλο Αντσελότι και η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφουν στη δουλειά και το κάνουν με πολλούς παίκτες ακόμα σε διακοπές και ξεκινώντας μαζί με την Καστίγια, μ’ένα μείγμα που επιδιώκει να διαμορφώσει τις πρώτες προπονήσεις της σεζόν μ’έναν ελάχιστο αριθμό παικτών. Ο Ιταλός τεχνικός έχει πολλά ερωτηματικά να ξεκαθαρίσει, ξεκινώντας απ’τον τρόπο παιχνιδιού, τον τρόπο τοποθέτησης των νέων παικτών και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψει την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά, ποδοσφαιριστή αναφορά τις τελευταίες σεζόν.

Ως συνήθως, και συμπίπτοντας με την έναρξη της δουλειάς, ο πρόεδρος της οντότητας, Florentino Pérez, κι ο γενικός διευθυντής της, José Ángel Sánchez, θα συναντηθούν με τον Carlo Ancelotti για να συζητήσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, όπως η ολοκλήρωση του προγραμματισμού της προετοιμασίας και να μιλήσουν για το τωρινό ρόστερ όσον αφορά πιθανές αποχωρήσεις και ποιος ξέρει αν κάποια μεταγραφή ακόμη.

Αυτή τη φορά θα υπάρξει ένα άλλο θέμα που είναι εκτός κανόνα σε τέτοιου είδους συναντήσεις και δεν είναι άλλο απ’το θέμα της εθνικής Βραζιλίας. Ο Αντσελότι μετέφερε ανά πάσα στιγμή το ενδιαφέρον της Βραζιλίας για την υπογραφή του, ακόμη κι ο Ednaldo Rodrígues διατήρησε επαφή με το Valdebebas για να συζητήσουν την κατάσταση. Αυτό που δεν περίμεναν ήταν εκείνη η επίσημη ανακοίνωση της άφιξης του Ιταλού στον πάγκο της Βραζιλίας στις 30 του επόμενου Ιουνίου.

Περισσότερο απ’το αν άρεσε ή όχι, αυτό που μπορεί να’χει να δημιουργήσει είναι λίγη αβεβαιότητα γύρω απ’τη μορφή του προπονητή. Ως εκ τούτου, ο Αντσελότι θέλει να ξεκαθαρίσει τα πάντα και να καταστήσει σαφές ότι η απόλυτη προτεραιότητα ανά πάσα στιγμή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διάλογος ανάμεσα στον σύλλογο και τον προπονητή είναι μόνιμος, αλλά η αλήθεια είναι ότι η απόσταση που προκάλεσαν οι διακοπές και οι δηλώσεις του προέδρου της CFB μπόρεσαν να αναστατώσουν περισσότερους από έναν. Τίποτα καλύτερο απ’το να το συζητήσουν και να επιλύσουν πιθανές εντάσεις.

Ο τρόπος παιχνιδιού

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, ο σχηματισμός του ρόστερ έχει αλλάξει κι ο Αντσελότι πρόκειται να στραφεί σε μια σαφή αλλαγή στο σχήμα, βάζοντας έναν ρόμβο στο κέντρο του γηπέδου ως σημείο εκκίνησης, με τον Bellingham στην κορυφή, με τους Rodrygo και Vinícius στην επίθεση. Η αλλαγή είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Μ’αυτόν τον τρόπο, θα εισαγάγει έναν τέταρτο μέσο, ​​την πιο γεμάτη θέση στο ρόστερ. Με τον Joselu στο γήπεδο, το σχήμα θα επιστρέψει στο πιο παραδοσιακό 4-3-3.

Η έλευση του Αρντά Γκιουλέρ ανοίγει περισσότερες δυνατότητες στην επίθεση, αφού αρχικά έρχεται για να συνεισφέρει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, παρά ως μέσος. Ο καιρός και η προσαρμογή του θα υπαγορεύσουν τη συμμετοχή και την παρουσία του στην ομάδα.

Είναι πέντε οι παίκτες που έρχονται. Οι λογαριασμοί είναι ξεκάθαροι, έφυγαν τέσσερις στην επίθεση, όπως οι Asensio, Hazard, Mariano και Benzema και έρχονται τρεις, οι Brahim, Joselu και Arda Güler. Θεωρητικά, θα έλειπε μια θέση, το μεγάλο άγνωστο που θα λυθεί τις επόμενες βδομάδες. Είτε με τη μορφή του εννιαριού είτε με τη σχολιασμένη υπογραφή του Μπαπέ. Ο Φραν Γκαρθία φαίνεται ότι θα παίξει έναν πιο σημαντικό ρόλο από ό,τι πίστευαν κάποιοι. Οι αμφιβολίες για την παραμονή του Mendy παραμένουν στο τραπέζι.

Τρεις συνεχόμενες προετοιμασίες

Από σήμερα, ο Κάρλο Αντσελότι αντιμετωπίζει την πέμπτη προετοιμασία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, την τρίτη συνεχόμενη. Στη μακρόχρονη προπονητική του καριέρα, που μετράει τα 28 χρόνια από τότε που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1995 στη La Reggiana, μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μίλαν αντιμετώπισε τρεις συνεχόμενες σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Συνολικά ήταν επτά συνεχόμενες. Στις υπόλοιπες εμπειρίες του δεν είχε καταφέρει ποτέ να’χει τις τρεις συνεχόμενες σεζόν, όπως τώρα με τη Μαδρίτη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.