News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θέτοντας αποστάσεις με τον Mbappé: δεν υπάρχουν επαφές και η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αγνοεί μια επιχείρηση 400 εκατομμυρίων

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το λευκό κλαμπ δεν επηρεάζεται με τον Γάλλο


Ο Kylian Mbappé συνεχίζει να αιωρείται γύρω απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με το μέλλον του αμφίβολο, οποιαδήποτε χειρονομία ή λέξη του Γάλλου καταλήγει να σχετίζεται με τη madridista οντότητα. Δεν υπάρχουν επαφές με τον φορ κι ακόμη λιγότερο με την PSG, έναν σύλλογο που βρίσκεται στους αντίποδες της madridista οντότητας σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει σύνδεσμος ή δυνατότητα έναρξης διαλόγου. Ούτε για τον Mbappé ούτε για κανέναν άλλο παίκτη.

Το ενδεχόμενο να δούμε τον Γάλλο στο Santiago Bernabéu περνάει απ’την 1η Ιανουαρίου και την υπογραφή ενός συμβολαίου. Για τον λόγο αυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αλλάζει ρυθμό κι εξακολουθεί να αγνοεί όλα όσα συμβαίνουν με τον Μπαπέ, τον Al Khelaifi και την πιθανή αποχώρηση του επιθετικού της PSG. Ούτε τις δηλώσεις του ενός, ούτε τις αντιδράσεις του άλλου.

Σ’ένα δεύτερο πλάνο

Η ηρεμία κυριαρχεί στην καθημερινή ζωή της madridista οντότητας. Μόλις έκλεισε η άφιξη του Arda Güler, ο οδικός χάρτης δείχνει ότι τώρα πρέπει να αφήσουν τις μέρες να περάσουν και να λύσουν άλλα πιθανά προβλήματα που θα εμφανιστούν πριν σκεφτούν την ενίσχυση της ομάδας.

Εκείνο το έτος του συμβολαίου που πρέπει να εκπληρώσει ακόμη ο Γάλλος επιθετικός είναι το τέλειο επιχείρημα για να προχωρήσει με την τακτική αναμονή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Al Khelaifi ξέρει ότι κάθε μέρα που περνά η αξία του Mbappé στην αγορά είναι χαμηλότερη. Νόμος της αγοράς.


Κάθε συζήτηση, κάθε σενάριο πίεσης, προς το ένα ή το άλλο, δείχνει άμεσα την τιμή που θα μπορούσε να πάρει η PSG εάν ο Mbappé αποδεχτεί μια επιχείρηση αποχώρησης, κάτι που είναι αμφίβολο. Κάθε μέρα που περνά η πίεση είναι μεγαλύτερη προς τον επιθετικό, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, αρνείται κατηγορηματικά αυτή την υπόσχεση να μην φύγει ελεύθερος και φροντίζει να υπενθυμίζει τις ειδικές συνθήκες με τις οποίες ανανέωσε κι αυτή η υπόσχεση που έδωσε ώστε συνεχίσει μετά το Mundial.

Προβλήματα στα αποδυτήρια και πάνω από 400 εκ.

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρώτοι που βλέπουν πόσο κοστίζει μια επιχείρηση αυτού του διαμετρήματος και, ό,τι κάνει και λέει ο φορ στην πορεία, δεν μας καλεί να σκεφτούμε ότι η άφιξή του δεν θα μπορέσει να αλλάξει τη σειρά στ’αποδυτήρια, ένα καλό που έχει δώσει πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια.

Οι πληροφορίες δείχνουν μια επιχείρηση πολύ πιο πάνω απ’τα 400 εκ. ευρώ, περίσταση που δεν μπαίνει στα πλάνα για το φετινό καλοκαίρι. Οι μέρες περνούν και η Ρεάλ Μαδρίτης περιορίζεται στο να περιμένει και να παρακολουθεί τις εξελίξεις με κάποια απόσταση και ηρεμία.


Οι πιέσεις και η άμεση πώληση είναι συνθήκες που έχουν να κάνουν με τον Μπαπέ και την PSG. Οι πιέσεις, ακόμη και σε οικογενειακό επίπεδο, οδήγησαν τον επιθετικό να ανανεώσει με την PSG με πολλούς όρους που υπεγράφησαν κι απ’τις δύο πλευρές. Ο Al Khelaifi υπέγραψε τα πάντα, αλλά τώρα φαίνεται να’χει ξεχάσει ότι ο Μπαπέ έχει ένα χρόνο συμβόλαιού κι ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον αναγκάσει να πωληθεί. Είναι τέτοια όλα όσα περιβάλλουν τον Mbappé που κανείς στο Valdebebas δεν αποκλείει μέχρι και μια πιθανή ανανέωση. Ο χρόνος θα δείξει.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.