News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης προστατεύει και βάζει τον Vinícius πάνω από κάθε άλλον

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι ηγέτες του λευκού συλλόγου το’χουν ξεκάθαρο. Ξέρουν ότι ο Βραζιλιάνος είναι η σημερινή βιτρίνα της Ρεάλ Μαδρίτης κι ως εκ τούτου θέλουν να το κάνουν πολύ σαφές σε όλους


Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ο βασιλιάς. Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκάθαρο ότι ο Βραζιλιάνος είναι ο παίκτης βιτρίνα, η αναφορά των αποδυτηρίων, του συλλόγου και των οπαδών. Το συμβόλαιό του, που ανανεώθηκε πέρυσι, θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες σε αναζήτηση μιας υποστήριξης του ότι ο Βραζιλιάνος καλείται να γράψει την ιστορία της madridista ομάδας. Από τον σύλλογο έχουν αναλάβει να μεταδώσουν στον Βινίσιους το τι αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή και, ειδικά, τι μπορεί να φτάσει γίνει φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ανάπτυξη του Βινίσιους δεν φαίνεται να έχει όρια. Η δέσμευση του Κάρλο Αντσελότι στην επιστροφή του στη madridista οντότητα ήταν ξεκάθαρη και ηχηρή με τον Βραζιλιάνο ως βασικό πρωταγωνιστή. Ο Ιταλός πίστεψε στον επιθετικό απ’την πρώτη μέρα. Ανέβασε την αυτοεκτίμηση του Βινίσιους και τώρα πρέπει να δώσει στον πρώην παίκτη της Φλαμένγκο τον ρόλο του αστέρα που θα έχει στη Ρεάλ Μαδρίτης 23-24. Με την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά, αυτή που δεν ξάφνιασε και έχει αποτελέσει ένα πρόβλημα όσον αφορά τη σύνθεση του παζλ των μεταγραφών με τον Μπαπέ και εκείνη την 30η Ιουνίου του 2024. Ημερομηνία στην οποία ήταν προγραμματισμένη η άφιξη του Γάλλου.

Για το λόγο αυτό, οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης διαχειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή τους χρόνους και τις αποφάσεις όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στη ζώνη της επίθεσης. Γνωρίζουν ότι όλα όσα μπορούν να ειπωθούν για τον Μπαπέ μπορούν να γυρίσουν και να γίνουν αντιπαραγωγικά. Σε κάθε βήμα που κάνουν, ξεκαθαρίζουν ότι η επιθετική αναφορά για την επόμενη σεζόν θα αντιστοιχεί στον Vinícius Junior, έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει φτάσει σ’ένα απροσδόκητο καθεστώς για πολλούς, αλλά όχι μέσα στη madridista οντότητα, της οποίας οι ηγέτες εμπιστεύονταν πάντα την έκρηξη του Βραζιλιάνου, αυτή που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην κατηγορία του παγκόσμιου σταρ, κάτι που έχει πετύχει ήδη.

Καθεστώς αστέρα

Ο Βινίσιους έχει αποκτήσει ένα καθεστώς που προορίζεται για τους εκλεκτούς. Ποδόσφαιρο και χάρισμα πάνε χέρι-χέρι στην περίπτωση του Βραζιλιάνου. Στη Ρεάλ Μαδρίτης ξεφεύγουν απ’αυτό. Γνωρίζουν ότι η ποιότητα που έχει μπορεί ακόμα να δώσει κάτι περισσότερο. Επιπλέον, η αναμφισβήτητη μιντιακή έλξη του είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Ούτε για τους θαυμαστές του, ούτε για τους επικριτές του, που επίσης τους έχει.

Ο επιθετικός έχει μετατραπεί σ’ένα εργοστάσιο παραγωγής γκολ και εμπορικών ενεργειών. Χέρι-χέρι με τη Nike, μια εταιρεία με την οποία είχε μια διαφωνία, αλλά η οποία έχει μείνει πίσω, έχει γίνει διαφημιστικό και ιδεολογικό σύμβολο. Τόσο που αυτή τη στιγμή έχει μετατραπεί στην αναφορά κατά του ρατσισμού. Αυτό που περιμένουν πραγματικά στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν να είναι ο επιθετικός ηγέτης της λευκής ομάδας. Πλήρης εμπιστοσύνη.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.