News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η υποχρέωση υπογραφής του Mbappé

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ηρεμία μέσα στον λευκό σύλλογο απέναντι στις εξωτερικές πιέσεις σχετικά με το μέλλον του παίκτη της PSG


Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει το θέμα του Μπαπέ με πολλή φιλοσοφία. Περισσότερη απ’όση θέλουν να κάνουν να φαίνεται. Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση έχει αλλάξει κι ότι η στροφή έχει ξαφνιάσει και προκαλέσει μια απρόσμενη κίνηση, αλλά στο Valdebebas συνεχίζουν να διατηρούν τον καρδιακό τους ρυθμό χωρίς καμία αλλαγή. Ο Αντσελότι επίσης. Ο Ιταλός είπε ήδη ότι χρειαζόταν ένας επιθετικός, αλλά δεν πιέζει για τον Μπαπέ ή κάτι τέτοιο. Άνθρωπος του συλλόγου. Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν ότι η υπόθεση Μπαπέ δεν είναι δικό τους πρόβλημα ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν. Η τέχνη της διαπραγμάτευσης ή του να’χεις ξεκάθαρο τον στόχο.

Αυτό που προσπαθούν να μεταφέρουν απ’τη madridista οντότητα είναι ότι η υπογραφή του Μπαπέ δεν είναι καμία υποχρέωση λόγω αυτής της υπάρχουσας λαϊκής απαίτησης, όσο κι αν αυξάνεται η μιντιακή πίεση με τον ρυθμό της καλογραμμένων πληροφοριών, είτε μέσω απευθείας, είτε με τις αποδεδειγμένες χειρονομίες που έγιναν απ’τη madridista οντότητα προς τον Γάλλο τα προηγούμενα χρόνια. Ζουν με αυτό, αλλά ορισμένα πράγματα που κυκλοφορούν στα δίκτυα και που αναφέρονται στους ίδιους τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν παύουν να εκπλήσσουν.

Αυτό που ενοχλεί (μέχρι κάποιου βαθμού για να τα λέμε όλα) είναι ότι γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, χρηματικά ποσά κι ακόμα και για τη μέρα του κλεισίματος της επιχείρησης. Όλα αυτά δημιουργούν πρεμούρα στον οπαδό και εξυψώνουν την κατάσταση σχεδόν σε μια υποχρέωση για μια υπογραφή την οποία έχουν ήδη αντιμετωπίσει έως και τρεις φορές. Ακριβώς αυτό που δεν θέλουν να μεταφέρουν.

Η θέση της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλη αυτή την κατάσταση είναι σταθερή και δεν θέλει να την καθορίσει κανένας. Ούτε λόγω της ανάγκης ενσωμάτωσης κάποιου παίκτη ως επιθετική αναφορά, ούτε ή λόγω της (υποτιθέμενης) επιθυμίας της PSG να πουλήσει τον επιθετικό που φαίνεται αποφασισμένος να μην ανανεώσει. Η ελάχιστη λεπτομέρεια (για κάποιους ασήμαντη) είναι ότι μιλάνε για εκατοντάδες εκατομμύρια σα να μην είναι τίποτα.

Η MARCA ενημέρωσε ήδη ότι ο Mbappé δεν έχει καθόλου ξεκάθαρο ότι θα εγκαταλείψει πολλά από αυτά που έχει διασφαλίσει στην PSG, επομένως μια πιθανή κίνηση τις επόμενες βδομάδες θα προκαλούσε μια επιχείρηση που δεν είναι τόσο απλή όσο θα θέλουν να κάνουν να φανεί.

Η ημερομηνία που αναφέρεται είναι η 1η Ιανουαρίου του 2024 και γραπτώς. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αρχίσει να σκέφτεται να δει τον επιθετικό στο Bernabéu. Απ’τον σύλλογο παραμένουν σταθεροί και διαβεβαιώνουν μάλιστα ότι δεν έχουν κινηθεί κι ότι δεν θα το κάνουν τις επόμενες βδομάδες.

Ξέρουν για τις κινήσεις του ενός και του άλλου, αλλά υποστηρίζουν ότι δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση. Ο χρόνος θα δικαιώσει και θα διαψεύσει, αλλά αυτό που θέλουν να ξεκαθαρίσουν αυτή τη στιγμή είναι ότι η ιστορία του Mbappé δεν είναι δική τους. Κανείς δεν τολμά να πει ότι ο Γάλλος δεν θα καταλήξει να ανανεώσει. Το καλοκαίρι είναι πολύ μακρύ... για όλους.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.