News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl δεν τα παρατάει

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Του Carlos Forjanes

Παρά την απογοήτευση για την αποτυχημένη άνοδο με την Castilla, το 'Επτά' θέλει να μείνει. Έχει απορρίψει προσφορές και η ιδέα του είναι να το προσπαθήσει με μια νέα φουρνιά.


Ο Ραούλ έχει ως μεγάλο στόχο του την άνοδο με την Καστίγια. Παρά την απογοήτευση στην Έλντα, όπου η ομάδα του βρέθηκε ουσιαστικά δύο φορές στη Segunda (έπρεπε να κερδίσουν και προηγήθηκαν με 0-2 και 2-3 επί της Ελντένσε), ο προπονητής διατηρεί τα σχέδιά του. Μένει. Πρόθεσή του είναι να καθοδηγήσει ξανά την Καστίγια στη σεζόν 2023-24.

Ο Ραούλ, ο οποίος αύριο θα κλείσει τα 46, είπε «όχι» σε αρκετές προσφορές τους τελευταίους μήνες, επειδή αποφάσισε πριν από μερικές βδομάδες ότι θέλει να συνεχίσει στον πάγκο και στο σύλλογο στον οποίο είναι. Έτσι, όταν ήταν κατηγορηματικός σε μια ερώτηση για το μέλλον του μετά την επική ανατροπή εναντίον της Μπάρτσα Ατλέτικ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ («θα ήθελα πολύ να συνεχίσω εδώ») δεν ήταν μια κενή φράση ή για να δει τις προθέσεις του club. Άλλο πράγμα είναι τα σχέδια που μπορεί να έχει η οντότητα.

Η Μαδρίτη καθαρίζει σταδιακά τον δρόμο προς την Καστίγια για τον Álvaro Arbeloa, αλλά το τελευταίο βήμα θα έπρεπε να’ναι να απαλλαγεί δημόσια απ’τον Ραούλ, ένα σύμβολο για τους οπαδούς που κατέληξαν να τον αποθεώσουν στο Ντι Στέφανο μετά από εκείνο το 3-0 επί της Μπάρτσα Ατλέτικ στους ημιτελικούς των πλέι οφ. Ένα χειροκρότημα με τον Florentino Pérez ως μάρτυρα στα επίσημα.


Το μπαλάκι στη Μαδρίτη

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μια συνάντηση ανάμεσα στη Μαδρίτη και τον Ραούλ που είχε ήδη προγραμματιστεί, ό,τι κι αν συνέβαινε εναντίον της Ελντένσε, ως κλείσιμο της σεζόν. Σ’αυτήν, θα πρέπει να πάρει θέση ο Σολάρι από το νέο του ρόλο ως ο ορατός επικεφαλής της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου. Η συμφωνία ανάμεσα στον σύλλογο και τον Ραούλ είναι ετήσια και επεκτείνεται αυτόματα εκτός εάν ένα από τα μέρη διαφωνήσει. Ως εκ τούτου, ο Ραούλ θα διευθύνει την Castilla 2023-24, εκτός εάν η Μαδρίτη αποφασίσει διαφορετικά και σπάσει τον δεσμό.

Αν ο Ραούλ συνεχίσει όπως σκοπεύει θα πρέπει να αντιμετωπίσει την ανακατασκευή μιας Καστίγια στην οποία θα χάσει βασικούς παίκτες στο σχήμα του. Ο Pichichi Sergio Arribas (21 γκολ αυτή τη σεζόν), ο αμυντικός ηγέτης Rafa Marín και κομμάτια όπως ο αρχηγός Carlos Dotor θα φύγουν από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι με μεταγραφή για να κάνουν το άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι η σειρά της φουρνιάς των Nico Paz, Manuel Ángel και Gonzalo. Μ’αυτούς και αρκετούς ακόμη έφηβους (Chema, David Jiménez...) η Castilla 2023-24 θα προσπαθήσει ξανά για μια άνοδο που αρχίζει να είναι κάτι καταραμένο για τη Fábrica.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.