News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl συνεχίζει και σχεδιάζει την επόμενη σεζόν

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Αφότου έμεινε προ των πυλών της ανόδου στη Segunda


Η Castilla του Raúl González έμεινε ένα γκολ μακριά, είτε απ’το να το πετύχει είτε απ’το να μην το δεχτεί όταν είχε τα πάντα υπέρ της, απ’την άνοδο στη Liga Smartbank. Αυτός που ήταν επιθετικός και madridista αρχηγός για περισσότερο από μια δεκαετία, έχει κλείσει την τρίτη του σεζόν οδηγώντας την Castilla ένα βήμα μακριά απ’το άλμα της κατηγορίας κι εκτός κι αν υπάρξει μια απροσδόκητη αλλαγή στην προσέγγιση του προπονητή και των ηγετών της madridista οντότητας, ο Ραούλ θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν ως επικεφαλής της πρώτης θυγατρικής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, μόλις χθες και μόλις επιβεβαιώθηκε η πικρή γεύση της ήττας, ο προπονητής άρχισε ήδη να σκέφτεται και να σχεδιάζει την προετοιμασία της σεζόν, καθώς και να εξετάζει το μέλλον ορισμένων παικτών του.

Τους τελευταίους μήνες, ο Ραούλ Γκονζάλες, μαζί με τους υπεύθυνους για την cantera του λευκού club, έχουν σκιαγραφήσει την επόμενη σεζόν. Ως συνήθως στις θυγατρικές ομάδες, στο ρόστερ προβλέπονται πολλές αλλαγές. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν ολοκληρώσει πια τον κύκλο τους στην Καστίγια, με την περίπτωση του Αρίμπας να πρωτοστατεί. Ωστόσο, άλλοι δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα πρέπει να φύγουν δανεικοί ή να μεταγραφούν αναζητώντας εκείνα τα λεπτά που μόλις και μετά βίας είχαν αυτή τη σεζόν στα χέρια του Ραούλ.

Η εμπιστοσύνη στη δουλειά ενός τεχνικού είναι ολική και απόλυτη. Απ’τον σύλλογο, ξεκινώντας απ’τον Florentino Pérez και τελειώνοντας με τον Manuel Fernández, επικεφαλής της cantera, πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος δυνατός εκπαιδευτής, κύριος στόχος και σκοπός όλων των θυγατρικών της Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά, στο Valdebebas θα ήθελαν την άνοδο της Castilla στη Segunda, αλλά θεωρούν ότι η δουλειά του Raúl είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική βλέποντας την αποδεδειγμένη εξέλιξη ορισμένων παικτών που διαμόρφωσαν τη νεότερη ομάδα σε ολόκληρη την κατηγορία και η οποία έμεινε στα πρόθυρα της επιτυχίας.

Ο Ραούλ είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος στο σπίτι του, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλη τη σεζόν σχεδίαζε το μέλλον της θυγατρικής και έχει γυρίσει την πλάτη του σε προτάσεις που έχουν έρθει από τρίτες ομάδες. Η ταύτιση με τον Κάρλο Αντσελότι είναι ολική κι απόλυτη. Ο Ιταλός έχει ανοίξει την πόρτα του γραφείου του στον Ραούλ, εμπλέκοντάς τον σε κάποιες απ’τις αποφάσεις. Έχουν σχηματίσει ομάδα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν στην πρώτη ομάδα ορισμένοι παίκτες της Castilla.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.