News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αποκαλύφθηκαν οι μεταβλητές της μεταγραφής του Jude Bellingham

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Του Joel Del Rio

Το γερμανικό περιοδικό 'Sport Bild' αποκάλυψε τα μπόνους των στόχων, που είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν, στην επιχείρηση του Άγγλου μέσου.


Τα γερμανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να φέρουν στο φως όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Jude Bellingham στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το γερμανικό περιοδικό «Sport Bild» αποκάλυψε τα μπόνους για στόχους, τα οποία είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν, στην επιχείρηση που οδήγησε τον Άγγλο μέσο να καταλήξει να αγωνίζεται στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την επόμενη σεζόν.

Η μεταγραφή του Bellingham κόστισε στη Ρεάλ Μαδρίτης 103 εκατομμύρια ευρώ, όπως επιβεβαίωσε ο γερμανικός σύλλογος στην Εθνική Επιτροπή του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης. Ένα νούμερο που θα μπορούσε να φτάσει σ’ένα επιπλέον 30% (μέχρι τα 133,9 εκατομμύρια) εάν εκπληρωθούν μια σειρά από προϋποθέσεις που έχει συμπεριλάβει η Μπορούσια Ντόρτμουντ στη συμφωνία με τον λευκό σύλλογο. Μεταβλητές 30,9 εκατομμυρίων οι οποίες το γερμανικό ΜΜΕ διαβεβαιώνει ότι είναι εύκολο να εκπληρωθούν, τουλάχιστον τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ανάμεσα στους συλλογικούς στόχους που θα μπορούσαν να αυξήσουν το κόστος της μεταγραφής, μπορούμε να αναδείξουμε την κατάκτηση του Champions League ή της Liga για τα επόμενα 6 χρόνια (διάρκεια συμβολαίου του Άγγλου). Επιπλέον, η μεταγραφική συμφωνία περιλαμβάνει ακόμη πιο οικονομικούς στόχους όπως η έξοδος της λευκής ομάδας στο Champions League... κάτι που θα έκανε τους Γερμανούς να πάρουν ακόμη ένα ποσό.

Ατομικά επιτεύγματα

Επιπλέον, η μεταγραφή του Bellingham έχει επίσης καθορισμένα κάποια ατομικά επιτεύγματα του ποδοσφαιριστή που θα μπορούσαν να αυξήσουν τη συνολική τιμή. Στόχοι που αφορούν τα αγωνιστικά λεπτά που θα παίξει ο Άγγλος με τη λευκή φανέλα ή ένα μπόνους αν επιλεγεί ο Μπέλιγχαμ στην ιδανική ομάδα της χρονιάς των βραβείων FIFA The Best. Τέλος, η Sport Bild αποκαλύπτει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε οι μεταβλητές να μην ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια... αλλά ήταν το σημείο στο οποίο η Μπορούσια Ντόρτμουντ παρουσιάστηκε πιο δυνατή.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.