News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη θα ανακοινώσει την ανανέωση του Modric την Δευτέρα

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Του Santiago Siguero

Ο Κροάτης έχει απορρίψει την προσφορά εκατομμυρίων από την Αραβία επειδή θέλει να συνεχίσει να είναι σημαντικός στα λευκά και με την εθνική του


Τα εκατομμύρια της Αραβίας δεν λύγισαν τον Λούκα Μόντριτς. Και δεν είναι γιατί δεν το έχουν προσπαθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή. Όμως στο τέλος αναγκάστηκαν να ρίξουν λευκή πετσέτα, αν και είναι πιθανό να προσπαθήσουν ξανά του χρόνου και τότε θα μελετηθούν. Ο ιδιοφυής Κροάτης θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα ανακοινώσει την Δευτέρα την ανανέωσή του μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ο Μόντριτς έχει λάβει μια τελευταία σχεδόν ακαταμάχητη προσφορά, περίπου 75 εκατομμύρια ανά σεζόν, αλλά έχει μετρήσει περισσότερο η επιθυμία του να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο του κορυφαίου επιπέδου και στον σύλλογο όπου ονειρεύεται ακόμα να αποσυρθεί. Ο Κροάτης έχει πολλές ελπίδες για την επόμενη σεζόν, εξακολουθεί να βλέπει τον εαυτό του με τη δύναμη να είναι σημαντικός στις εντολές του Αντσελότι αλλά επίσης και με την εθνική του. Ο Μόντριτς κοιτάζει το Euro του 2024, ένας άλλος από τους λόγους που τον ώθησαν να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και επειδή επίσης συνεχίζει να επιδιώκει να κερδίσει έναν τίτλο με την εθνική ομάδα, λόγος για τον οποίο δεν θα σταματήσει να παίζει ούτε και με τη χώρα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε τον Μόντριτς να αποφασίσει για το μέλλον του αφού είναι θρύλος για το λευκό club. Η υπογραφή του Bellingham, η ανανέωση του Kroos, ή η κάτι περισσότερο από πιθανή ανανέωση του Ceballos, χωρίς να ξεχνάμε τη σταθερή δέσμευση του συλλόγου σε Camavinga και Tchouaméni, δεν έχουν αλλάξει τη γνώμη του Κροάτη, ο οποίος στα 37 του ξεκινά τη 12η σεζόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μόντριτς είχε ήδη μια συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο, αλλά πριν από μήνες μετέφερε στον σύλλογο ότι είχε μια σημαντική προσφορά από την Αραβία και ο σύλλογος του ξεκαθάρισε ότι θα δεχόταν την απόφαση που θα θεωρούσε καλύτερη για την καριέρα του. Τελικά, ο Μόντριτς έχει επιλέξει να συνεχίσει να είναι σημαντικός στη Μαδρίτη και με την Κροατία. Ο σύλλογος κλείνει έτσι το κεφάλαιο των ανανεώσεων μετά τη συμφωνία με τους Κρος, Νάτσο και Θεμπάγιος. Οι Μπενζεμά, Ασένσιο και Μαριάνο, που επίσης ολοκλήρωναν το συμβόλαιό τους, έχουν αποχωρήσει.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.