News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Χωρίς λύση για τον Lunin

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Του Manu de Juan

Ο Ουκρανός εξακολουθεί να μην έχει κλείσει την αποχώρησή του ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει για αναπληρωματικό. Δεν θα’ναι ο David Soria, για τον οποίο η Χετάφε ζητούσε ένα υψηλό ποσό και που επίσης δεν έβλεπε τον εαυτό του ως τακτικό αντικαταστάτη του Κουρτουά.


Η κατάσταση του τέρματος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να ξεμπλοκάρει. Δεν είναι ένα επείγον θέμα, αφού βασικός είναι ο Κουρτουά κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά ο λευκός σύλλογος αναζητά έναν αντικατάσταση εγγυήσεων για τον Βέλγο και θέλει να είναι κάποιος διαφορετικός απ’τον Λούνιν. Ο Ουκρανός έχει απολαύσει αρκετά λεπτά αυτή τη σεζόν λόγω των διαφόρων σωματικών προβλημάτων που υπέστη ο Κουρτουά, αλλά δεν πείθει: έπαιξε 1.080 λεπτά σε 12 παιχνίδια στα οποία έχει δεχτεί 13 γκολ και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία μόνο 4 φορές. Ο Αντσελότι θέλει να έχει έναν τερματοφύλακα που να του εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη και η ιδέα είναι να φύγει ο Λούνιν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λύση για το θέμα.

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν ήδη εικασίες για την πιθανή αποχώρηση του Λούνιν, αλλά εκείνη την περίοδο ο Ουκρανός αποφάσισε να μην φύγει λόγω της πρόσφατης πατρότητάς του και προτίμησε να περάσει τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο στη Μαδρίτη. Μετά από αυτό το διάστημα, ο λευκός σύλλογος περίμενε διευκολύνσεις από πλευράς του Λούνιν ώστε να αλλάξει αέρα, αλλά προς το παρόν δεν συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με πηγές από τον λευκό σύλλογο: δεν έχουν έρθει προσφορές για αυτόν (το 2018 πληρώθηκαν πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ για υπογραφή του) και δεν υπάρχει και συμφωνία για τερματισμό της τρέχουσας σχέσης του, η οποία λήγει το 2024.


Ο λευκός σύλλογος έχει τρεις υποψηφίους για να ενισχύσει αυτή τη θέση, όπως είπε ήδη η AS: David Soria, Dimitrievski και Pacheco. Ο πρώτος ήταν αυτός με τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τη Χετάφε δεν έχουν καρποφορήσει και, όπως ανέφερε χθες το SER Deportivos, όλα δείχνουν ότι θα μείνει στο Coliseum Alfonso Pérez. Η AS μπόρεσε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες: η υπογραφή δεν έχει προκύψει κυρίως λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Χετάφε (περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ), αλλά επίσης και επειδή ο Soria δεν βλέπει αυτή τη στιγμή τον εαυτό του ως τακτικό αντικαταστάτη του Κουρτουά και φιλοδοξεί να είναι διεθνής βλέποντας ότι η μάχη για το τέρμα της Εθνικής είναι ανοιχτή.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.