News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη, στη μάχη για τον Arda Güler

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός σύλλογος παρακολουθεί εδώ και καιρό το μαργαριτάρι της Φενερμπαχτσέ


Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη μάχη για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ, Αρντά Γκιουλέρ. Ο λευκός σύλλογος, όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Οθωμανό επιθετικό, του οποίου η ρήτρα είναι προσιτή: 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκιουλέρ προκάλεσε εντύπωση στη σεζόν 22-23 και μάλιστα τράβηξε την προσοχή του Μόντσι, πρώην αθλητικού διευθυντή της Σεβίλλης, ο οποίος είχε πολύ προχωρημένες επαφές με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει ο πλειστηριασμός για τον Γκιουλέρ και σ’αυτόν εμφανίζεται τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρακολουθεί εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή, του οποίου ο πρώτος προορισμός στο λευκό κλαμπ θα’ταν η Καστίγια.

Ο λευκός σύλλογος έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια για την απόκτηση νεαρών ταλέντων και η πιθανή άφιξη του Γκιουλέρ θα’ταν ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, που έχει προσφέρει τόσο καλά αποτελέσματα στην οντότητα του Μπερναμπέου. Ο Arda Güler είναι ένας αρκετά ευέλικτος επιτελικός μέσος, με εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας... και πολλή δημιουργικότητα στα τελευταία μέτρα. Επιπλέον, μπορεί να παίξει επίσης κι ως εξτρέμ.

Ο ατελείωτος κατάλογος των νεαρών υποσχέσεων

Στην προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να βρει το μέλλον του ποδοσφαίρου, ο Arda Güler εγγράφεται στην «Γενιά Endrick» της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει αρχίσει να παρακολουθεί τα νεαρά μαργαριτάρια (μερικά απ’αυτά ακόμη ανήλικα) με την ιδέα να δει το ποδόσφαιρό τους να ανθίζει από κοντά για να μην χρειαστεί να επενδύσει τις αυθεντικές βαρβαρότητες που χειρίζεται αυτή τη στιγμή η μεταγραφική αγορά. Και είναι ότι ο λευκός σύλλογος έχει βρει μια νέα φόρμουλα που δεν σταματά να του δίνει επιτυχίες (Ροντρίγκο, Βινίσιους...) και θέλει να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο αυτό το ορυχείο διαμαντιών.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.