News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αλλαγή αριθμών στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Vinícius θα φοράει το νούμερο 7 κι ο Rodrygo το νούμερο 11

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Του Rubén Jiménez

Ο Φραν Γκαρθία παίρνει το 20 που μέχρι τώρα ανήκε στον Βινίσιους


Ο Φραν Γκαρθία θα φοράει το νούμερο 20 στη φανέλα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας αποκαλυφθεί αιφνιδιαστικά λίγα λεπτά πριν απ’την παρουσίασή του, η επιλογή του αριθμού του αριστερού μπακ έκανε σαφή μια άλλη αλλαγή, πιο σημαντική... Ο Βινίσιους θα αλλάξει αριθμό. Με τις αποχωρήσεις των Ασένσιο, Μπενζεμά και Αζάρ, είχαν μείνει ελεύθερα τα νούμερα 11, 9 και 7, τρία σημαντικά νούμερα, εκ των οποίων ο αριθμός 7 θα είναι η νέα ταυτότητα του Vini Jr ως madridista.

Το 7 του Αζάρ, που προηγουμένως ήταν το 7 του Κριστιάνο Ρονάλντο, που προηγουμένως ήταν το 7 του Ραούλ, το 7 του Μπουτραγκένιο, το 7 του Χουανίτο. Το 7 που ορίζει τον παίκτη βιτρίνα της Ρεάλ Μαδρίτης, το πιο μυθικό νούμερο του λευκού club... και που θα φοράει πλέον στην πλάτη του ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Ροντρίγκο, με τη σειρά του, θα πάρει το 11 που ελευθερώνει ο Μάρκο Ασένσιο και απελευθερώνει το 21 που τον συνόδευε αυτές τις σεζόν ως madridista... και που θα μπορούσε να πάρει ο Μπραίμ Ντίαζ. Με αυτόν τον χορό αριθμών, που μπορεί να μην είναι ο τελευταίος αυτές τις βδομάδες, οι δύο Βραζιλιάνοι κάνουν ένα βήμα μπροστά και επιβεβαιώνονται ως σημαντικοί παίκτες στο ρόστερ και για το μέλλον.

Τώρα μένουν δύο ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Ποιος θα πάρει το νούμερο 9, τον αριθμό που αφήνει ορφανό ο Καρίμ Μπενζεμά με την αποχώρησή του και ποιο νούμερο θα φορέσει στην πλάτη του ο Τζουντ Μπέλιγχαμ όταν παρουσιαστεί; Φορούσε πάντα το 22, το οποίο ανήκει τώρα στον Rüdiger... θα υπάρξει σύντομα κι άλλος χορός αριθμών στο ρόστερ; Κάποια αποχώρηση ακόμη;

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.