News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η απάντηση του Florentino σ’έναν οπαδό που τον ρωτά αν θα υπογράψει τον Mbappé: "Ναι, αλλά όχι φέτος..."

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ο χρήστης @ soymadr7dismo έχει μοιραστεί ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο φαίνεται ένας οπαδός να ρωτά τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης αν θα υπογράψει τον Γάλλο.


Οι αποχωρήσεις των Μπενζεμά, Ασένσιο, Μαριάνο ή Αζάρ κάνουν το μεταγραφικό παζάρι της Ρεάλ Μαδρίτης το πιο κινητικό των τελευταίων ετών. Στην άφιξη του Μπέλιγχαμ, του Μπραίμ ή του Φραν Γκαρθία, προστίθεται η αναζήτηση, μεταξύ άλλων, ενός επιθετικού. Ο Χάρι Κέιν εμφανίζεται στην pole position ως το μεγάλο φαβορί για τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά ένα μεγάλο μέρος των madridistas οπαδών συνεχίζει να ελπίζει στον ερχομό του Κίλιαν Μπαπέ.

Τις τελευταίες ώρες ο χρήστης του twitter @soymadr7dismo έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο που έχει γίνει γρήγορα viral. Σ’αυτό μπορείτε να δείτε πώς ένας οπαδός πλησιάζει τον Florentino Pérez και τον ρωτά αν θα υπογράψει τον Mbappé. Η απάντηση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκπλήξει πολλούς, αφού, στην εικόνα, μπορείτε να δείτε πώς γυρίζει και απαντά «ναι, αλλά όχι φέτος».

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κίλιαν Μπαπέ. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να ανανεώσει με την PSG την περασμένη σεζόν όταν φαινόταν ότι η άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πιο κοντά από ποτέ. Τώρα, με την αγορά καυτή και την 'ανανέωση' της λευκής ομάδας σε εξέλιξη, το όνομα του Μπαπέ επιστρέφει στο προσκήνιο μετά τη δήλωση του Φλορεντίνο Πέρεθ. Θα’ρθει ο Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης; «Ναι, αλλά όχι φέτος…»

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.