News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η United παρατάει τον Kane

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Των Daniel López και Pablo Montaño

Η αγγλική ομάδα γνωρίζει ότι ο Λέβι δεν θα πουλήσει τον επιθετικό του σε καμία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και ψάχνει πια το plan B. Φαβορί είναι ο Χόιλουντ της Αταλάντα.


Ο Χάρι Κέιν είναι ο μεγάλος επιθυμητός. Μετά τον Χάλαντ και τον Μπαπέ, είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη. Ο Άγγλος επιθετικός είναι ένα από τους λίγα «εφικτά» εννιάρια του καλοκαιριού, αφού το να πάρεις τον Νορβηγό απ’τη Σίτι και τον Γάλλο απ’την PSG θα’ναι αδύνατον. Η Γιουνάιτεντ, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η ομάδα που ποντάρει περισσότερο στον επιθετικό. Ένας άλλο απ’τα 9 που ήταν στην ατζέντα της Μάντσεστερ ήταν ο Όσιμεν, αλλά το μεγάλο ποσό μεταγραφής που ζητάει η Νάπολι απομάκρυνε τον αγγλικό σύλλογο. Τώρα, η ομάδα του Ten Hag αρχίζει να χάνει τις ελπίδες της να αποκτήσει τον Κέιν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Times, η ίδια που ενημέρωσε για την επιθυμία του «9» των Spurs να φύγει απ’το βόρειο Λονδίνο κατά την ίδια μεταγραφική περίοδο, παρά το ότι ο Κέιν είναι ο νούμερο ένα στόχος της Γιουνάιτεντ για την επίθεσή της λόγω του μεγάλου αριθμού των γκολ που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια και για την καλή του αντίληψη στο παιχνίδι, η αγγλική ομάδα θεωρεί ότι θα’ναι αδύνατο να τον πάρει απ’την Τότεναμ. Ο λόγος: ο πρόεδρός της, Levy. Ο ηγέτης της ομάδας του Λονδίνου δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη του σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ που ανταγωνίζεται εναντίον της για τις θέσεις του Champions League. Ο Λέβι, γνωστός σε όλη την Ευρώπη ως ένας πολύ σκληρός πρόεδρος όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις, αρνήθηκε ήδη στον Άγγλο την ευκαιρία να φύγει πριν από δύο σεζόν, όταν η Σίτι πόνταρε πολύ σε αυτόν.


Ο Κέιν έχει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, οπότε ο Λέβι μπορεί να κινδυνεύσει να χάσει τον παίκτη του ελεύθερο την επόμενη σεζόν. Η εφημερίδα The Times διαβεβαιώνει ότι, παρά το ότι ο παίκτης θα ήθελε να παίξει στη Γιουνάιτεντ για να συνεχίσει στην Premier, δεν θα το κάνει αυτό το καλοκαίρι λόγω της άρνησης του προέδρου του. Αυτή η θέση της Γιουνάιτεντ και του Λέβι μπορεί να’ναι ένα σημαντικό όφελος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν θα έχει κανέναν ανταγωνιστή για τον Άγγλο επιθετικό. Η τιμή θα μπορούσε να πέσει κάτω απ’τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ζητούν για τον 30χρονο επιθετικό. Ο Φλορεντίνο θεωρεί ότι αυτή η τιμή είναι υπερβολική, αφού η Μαδρίτη δεν θα μπορούσε να αποσβέσει οικονομικά τη μεταγραφή. Αυτή η απόφαση μπορεί να κάνει τον Levy να μειώσει τις αξιώσεις του για να μην δει τον Κέιν σε άλλη ομάδα της Premier. Ο στόχος της Τότεναμ παραμένει ο ίδιος: να πείσει τον επιθετικό να μείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.