News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ατζέντης Davies: «Δεν θέλω να περιφρονήσω τη Bayern, αλλά η Μαδρίτη είναι η ομάδα των 14»

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ο Nedal Huoseh, εκπρόσωπος του Καναδού διεθνή, μιλά για το ενδιαφέρον του λευκού συλλόγου για τον μπακ.


Κανέναν δεν τον πικραίνει ένα γλυκό. Φαίνεται πως ούτε και τον Αλφόνσο Ντέιβις και το περιβάλλον του. Ο ατζέντης του Καναδού, Nedal Huoseh, μίλησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον παίκτη του και άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί όταν έρχεται να τον ψάξει ο λευκός σύλλογος. «Δεν θέλω να περιφρονήσω τη Μπάγερν, αλλά τη Μαδρίτη και τα 14 Champions League της...», είπε ο Huoseh.

«Η Μαδρίτη είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πάντα ήμουν οπαδός αυτής της ομάδας. Και το να ακούς ότι ενδιαφέρονται για έναν αθλητή που εκπροσωπείς σε κάνει να νιώθεις περήφανος. Δεν θέλω να απογοητεύσω τη Μπάγερν. Υπάρχουν πέντε μεγάλοι σύλλογοι στον κόσμο και η Μπάγερν είναι ένας από αυτούς. Αλλά η Μαδρίτη είναι ένα μεγάλο όνομα, μια μεγάλη μάρκα, 14 Champions League...», είπε ο Huoseh σε μια συνέντευξη στον Fabrizio Romano που συλλέγει το γερμανικό portal Sport 1.

Ο Huoseh παραδέχεται ότι η ανανέωση του συμβολαίου που συνδέει τον 22χρονο Ντέιβις με τη Μπάγερν μέχρι το 2025 βρίσκεται σε αναμονή. «Έχουμε ακόμα 2 χρόνια με τη Μπάγερν. Δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας για να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα τις επόμενες βδομάδες και μήνες. Δεν έχουμε πάρει ακόμα την απόφαση», λέει ο ατζέντης του Καναδού.

Το ενδιαφέρον της Μαδρίτης προκύπτει σε μια στιγμή αστάθειας στη Μπάγερν. Το ίδιο απόγευμα που η βαυαρική ομάδα κέρδισε την 11η συνεχόμενη Bundesliga στην τελευταία στιγμή, ο Καν απολύθηκε από γενικός διευθυντής κι ο Σαλιχάμιντζιτς από αθλητικός διευθυντής. «Έχουμε μια θετική επικοινωνία [με τη Μπάγερν] και μιλάμε με τον Χασάν [Σαλιχάμιντζιτς] και τον Μάρκο [Νέπε, τεχνικός διευθυντής]. Ήμασταν εκεί, αλλά την άλλη μέρα σηκώθηκα, είδα τα νέα…», εξηγεί ο Huoseh σε σχέση με το madridista ενδιαφέρον.

Έχοντας παίξει 38 παιχνίδια με τη Μπάγερν αυτή τη σεζόν, στα οποία έχει πετύχει 3 γκολ, ο Ντέιβις καλείται στην εθνική του για την πρώτη πρόκληση του καλοκαιριού. Η εθνική του θα αντιμετωπίσει τον Παναμά στις 15 Ιουνίου στο final 4 του Concacaf Nations League. Θα υπάρξει μια δεύτερη πρόκληση: την Τρίτη 27 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τη συμμετοχή τους στο Gold Cup, το κύριο τουρνουά της συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.