News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Brahim ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2027 και θα’ναι σημαντικός στο ρόστερ του 23-24

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Του Juan Castro

Ο λευκός σύλλογος, όπως ενημέρωσε η MARCA, το επισημοποίησε: επιστρέφει μετά τον δανεισμό του στη Μίλαν... και ανανεώνει


Η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Μπραίμ Ντίαζ θα διατηρήσουν τον κοινό τους δρόμο. Όπως ενημέρωσε η MARCA, η λευκή ομάδα έχει ανακοινώσει την ανανέωση συμβολαίου του malagueño έως τις 30 Ιουνίου του 2027. Μετά από 3 σεζόν δανεικός στη Μίλαν, ο επιτελικός μέσος επιστρέφει στο Bernabéu για να παίξει έναν σημαντικό ρόλο για τον Carlo Ancelotti.

Να θυμίσουμε ότι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά η σταθερή δέσμευση του συλλόγου, που συνομιλεί αυτούς τους μήνες με τον Σουφιέλ, πατέρα και εκπρόσωπο του παίκτη, κάνει να ανανεώσει για 2 ακόμη σεζόν. Για να’μαστε ειλικρινείς, αυτό που έχει κάνει ο σύλλογος είναι να του δώσει ένα νέο συμβόλαιο για 4 χρόνια, προσθέτοντας στα 2 που είχε άλλα 2 στην ανανέωση.

Ο μέσος επιστρέφει μετά από 3 σεζόν στην ιταλική ομάδα, όπου κατέκτησε το Scudetto του 2021/22 και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του φετινού Champions League.

Στη Μαδρίτη επιστρέφει ένας πολύ διαφορετικός Μπραίμ απ’αυτόν που έφυγε. Ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία (124 παιχνίδια με τη Μίλαν) σ’ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως η Serie A, έναν τίτλο που κατέκτησε πέρυσι, αλλά επίσης και σε σημαντικές περιπτώσεις του Champions League (ημιτελικοί). Αυτή τη σεζόν, την τρίτη και τελευταία του στο Σαν Σίρο, είχε 7 γκολ και 7 ασίστ σε 45 συνολικά παιχνίδια.

Με τον Μπραίμ, η Μαδρίτη θα’χει ένα διαφορετικό προφίλ παίκτη, το οποίο μπορεί να μην έχει: έναν ευέλικτο επιθετικό, που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές ή ως 10άρι στον άξονα, και που προσφέρει μια κοφτή ντρίμπλα και μια σπίθα που τείνει να ξεμπλοκάρει τα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή. Είναι αλήθεια ότι ίσως χρειάζεται περισσότερη παρουσία στην περιοχή, αλλά εκεί βρίσκεται η πρόκληση της βελτίωσής του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.