News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο David Soria ετοιμάζεται να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο José Ángel Sánchez κι ο Ángel Torres συναντιούνται για να κλείσουν τη μεταγραφή του τερματοφύλακα και να μιλήσουν για άλλους παίκτες όπως ο Latasa


Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Χετάφε συναντιούνται αυτή τη στιγμή για να κλείσουν την υπογραφή του Ντέιβιντ Σόρια για τη λευκή ομάδα και για να μιλήσουν για το μέλλον άλλων παικτών που ανήκουν στο λευκό club και ενδιαφέρουν την azulón ομάδα, όπως ο Λατάσα, για τον οποίο θέλουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο José Ángel Sánchez κι ο Ángel Torres είναι υπεύθυνοι για τη διαπραγμάτευση αυτών των επιχειρήσεων, οι οποίες κατ' αρχήν θα ολοκληρωθούν τον Μαδριλένο τερματοφύλακα στο Santiago Bernabéu. Θα επέστρεφε στο σπίτι, αφού ο Σόρια βγήκε απ’τη Fábrica του Valdebebas.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη χθες μια συνάντηση με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, καταλήγοντας σε μια συμφωνία που θα υπογραφεί όταν οι δύο σύλλογοι καταλήξουν στην οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του τερματοφύλακα. Έτσι η Μαδρίτη θα έπαιρνε τον Σόρια για να’ναι ο δεύτερος τερματοφύλακας του ρόστερ κι ο αντικαταστάτης του Κουρτουά. Ένας τερματοφύλακας με εμπειρία και εγγυήσεις για να καλύψει την κάτι περισσότερο από πιθανή αποχώρηση του Λούνιν, που ελπίζει να’χει περισσότερα λεπτά σε άλλο προορισμό.

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας νιώθει ότι ο κύκλος του στη Μαδρίτη έχει τελειώσει και αναζητά έναν προορισμό όπου θα μπορεί να παίζει τακτικά. Τερματοφύλακας κορυφαίου επιπέδου, ο Λούνιν ξέρει ότι με τον Κουρτουά δεν θα’χει ευκαιρίες και γι' αυτό σκέφτεται την αποχώρηση. Η Μαδρίτη το γνωρίζει και γι' αυτό έχει κινηθεί γρήγορα για να του βρει αντικαταστάτη. Ο Soria, όπως ενημέρωσε η MARCA, είναι ο επιλεγμένος και η επιχείρηση είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί.

Λατάσα, Αρίμπας και Πίτερ, ανάμεσα στους προτιμώμενους

Η Χετάφε είχε ανανεώσει τον Σόρια μέχρι το 2026 παρά το ότι δεν το έχει επισημοποιήσει. Τώρα ψάχνει να έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αρκετοί παίκτες θα έμπαιναν στην επιχείρηση. Εκτός απ’τον Λατάσα, ο οποίος στην τελική ευθεία της σεζόν με τον Bordalás έχει πείσει την τεχνική γραμματεία, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που τους ενδιαφέρουν όπως ο Σέρχιο Αρίμπας κι ο Πίτερ Φεντερίκο, ένας απ’τους εξτρέμ που αρέσει περισσότερο στη Χετάφε.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.