News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Palmeiras «ακριβαίνει» τη μεταγραφή του Endrick στη Μαδρίτη

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Του Víctor Martín J.

Ο επιθετικός της Παλμέιρας σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Copa Libertadores κόντρα στη Barcelona de Guayaquil σε ηλικία μόλις 16 ετών. Το ντεμπούτο του στο σκοράρισμα ενεργοποιεί 2,5 εκατομμύρια απ’τις μεταβλητές της μεταγραφής.


Ο Έντρικ αρχίζει να βλέπει φως μετά το άσχημο σερί του ενώ γράφει ιστορία. Ο παίκτης της Παλμέιρας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Barcelona de Guayaquil αυτήν την Τετάρτη και μόλις 2 λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στο Copa Libertadores. Σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 18 ημερών, ξεπερνά τα δεδομένα της πρωιμότητας αστέρων όπως ο Ροντρίγκο, ο Ρονάλντο ή ο Βινίσιους.

Αυτό το γκολ δεν είναι μόνο το πρώτο του παίκτη στην ηπειρωτική διοργάνωση, είναι επίσης και το 5ο του στη σεζόν, γεγονός που ενεργοποιεί μία απ’τις ρήτρες της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό το άθροισμα τερμάτων ήταν μία απ’τις μεταβλητές του συνολικού ποσού της πώλησης της συμφωνίας ανάμεσα στην Παλμέιρας και τον λευκό σύλλογο, ο οποίος θα πρέπει να πληρώσει ένα επιπλέον ποσό περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τις πηγές που ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, η Ρεάλ Μαδρίτης θα εκταμιεύει 2,5 εκατομμύρια κάθε φορά που ο παίκτης θα σκοράρει 5 γκολ μέχρι να φτάσει τα 25 γκολ στη σεζόν, πράγμα που σημαίνει δυνητικά 12,5 εκατομμύρια σε μεταβλητές εάν ο Έντρικ καταφέρει να φτάσει σ’αυτό το νούμερο.

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της πώλησης του Endrick

Αρχικά, η πληρωμή της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να υπολογίζονται οι ρήτρες είναι 35 εκ. ευρώ, τα οποία, όπως συμφώνησαν οι δύο πλευρές, θα καταβληθούν σε δύο δόσεις (έτη 2023 και 2024). Εάν ο Endrick επιτύχει όλους τους συμφωνηθέντες στόχους, το ποσό θα μπορούσε να ανέλθει συνολικά στα 72 εκατομμύρια, νούμερο στο οποίο προσμετρούνται επίσης οι φόροι που είναι κοντά στα 12 εκατομμύρια.

Οι υπόλοιπες ρήτρες του παίκτη συνδέονται με διάφορα επιτεύγματα σε αριθμητικό επίπεδο και σε επίπεδο αναγνωρίσεων. Τα αγωνιστικά λεπτά, τα ατομικά έπαθλα ή οι τίτλοι που θα πάρει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Παλμέιρας. Με αυτόν τον τρόπο, μετά την αύξηση αυτή, καθ’όλη την διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν, στο ποσό της μεταγραφής θα μπορούσαν να προστεθούν νέες προσαυξήσεις στην τιμή που έχει ήδη καθοριστεί.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.