News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εκτός Γαλλίας ο Mendy λόγω τραυματισμού

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Του Pablo Polo

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης μένει έξω απ’τη λίστα του Ντεσάν


Δεν είναι η σεζόν του Ferland Mendy. Ο Γάλλος είχε επιστρέψει στην ομάδα του Αντσελότι τον Μάιο μετά από τραυματισμό κι ο Ντεσάν τον κάλεσε στη Γαλλία στην τελευταία λίστα για τους αγώνες με το Γιβραλτάρ στις 16 Ιουνίου στο Φάρο της Πορτογαλίας και με την Ελλάδα στις 19 στο Παρίσι, που αντιστοιχούν στα προκριματικά του επόμενου Euro που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Όμως ο Mendy δεν θα είναι στην άφιξη του γκρουπ σήμερα για τη συγκέντρωση στο Clairefontaine λόγω τραυματισμού στην κνήμη και τη θέση του πήρε ο Veretout. Σύμφωνα με την L'Équipe, ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη Ντόχα για να φροντίσει τον τραυματισμό του στο νοσοκομείο Aspetar. Ήταν αναμφίβολα μια είδηση ​​που δεν περίμενε κανείς αφού ο παίκτης, κατ' αρχήν, τελείωσε τη σεζόν με τον Αντσελότι έχοντας αναρρώσει. Έπαιξε κόντρα στη Χετάφε, έπαιξε επίσης σχεδόν σ’όλο το παιχνίδι με Βαλένθια και Σεβίλλη και ήταν αλλαγή την τελευταία αγωνιστική με την Αθλέτικ.

Οι τραυματισμοί ήταν η αχίλλειος πτέρνα του Mendy. Αυτή τη σεζόν υπήρξαν δύο που τον άφησαν εκτός δράσης για 90 μέρες, όντας ο παίκτης της Μαδρίτης που έχασε τα περισσότερα παιχνίδια λόγω τραυματισμού: 24. Απ’την άλλη πλευρά, η κνήμη του δημιούργησε ήδη πολλά προβλήματα στο τέλος της τελευταίας σεζόν του Ζιντάν στον πάγκο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.