News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Guerreiro ανοίγει μια πόρτα στον Davies

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Του Santiago Siguero

Η Μπάγερν ετοιμάζεται να αποκτήσει τον αριστερό μπακ απ’τη Ντόρτμουντ, κάτι που θα μπορούσε να διευκολύνει τη μεταγραφή του Καναδού στη Μαδρίτη


Η αγορά βουίζει και αρχίζουν να γίνονται κινήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μελλοντικές επιχειρήσεις. Στη Γερμανία επισημαίνεται ότι η Μπάγερν πρόκειται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Ραφαέλ Γκερέιρο, αριστερού μπακ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου. Μια επιχείρηση που θα μπορούσε να διευκολύνει την αποχώρηση του Αλφόνσο Ντέιβις στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύλλογο που έχει ενδιαφερθεί για τις υπηρεσίες του Καναδού, όπως ενημέρωσε η MARCA την Τρίτη.

Αν και η μεταγραφή του Γκερέιρο στη Μπάγερν δεν είναι ακόμη επίσημη, όλα τα μέρη τη θεωρούν δεδομένη. Γίνεται λόγος για ένα συμβόλαιο 3 σεζόν, έως το 2026, για τον 29χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Ο Πορτογάλος έφτασε στη Ντόρτμουντ το 2016, και δεν έχει φτάσει σε μια συμφωνία με τον σύλλογο της Signal Iduna Park για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα παλιρροϊκό κύμα στη θέση του αριστερού μπακ στη Μπάγερν. Εκτός απ’τον Ντέιβις, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν ανανεώνει ένα συμβόλαιο που λήγει το 2025, πιθανή είναι η αποχώρηση απ’τον βαυαρικό σύλλογο επίσης και του Λούκας Ερνάντες, με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί η PSG. Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο, ο οποίος είχε μια σεζόν που έχει αμαυρωθεί από μια ρήξη χιαστού, έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια του για τη Μπάγερν ως αριστερός στόπερ, αλλά έχει επίσης χρησιμοποιηθεί συχνά ως μπακ σ’αυτήν την πλευρά.

Ο Ντέιβις κι ο Μπλιντ είναι οι δύο καθαροί αριστεροί μπακ που έχει αυτή τη στιγμή ο γερμανικός σύλλογος στο ρόστερ. Όμως στη θέση του «3» μπορούν να παίξουν περισσότεροι παίκτες, όπως ο ίδιος ο Λούκας Ερνάντες ή ο Πορτογάλος Ζοάο Κανσέλο, ο οποίος, παρόλο που είναι δεξιοπόδαρος, έχει παίξει έως και 27 παιχνίδια σ’αυτή την σεζόν στο 22-23. Το μέλλον του Πορτογάλου προκαλεί επίσης αμφιβολίες, αφού ο δανεισμός του στη Γερμανία λήγει στις 30 Ιουνίου και θεωρητικά θα’πρεπε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Συνοψίζοντας, πολλές αμφιβολίες σχετικά με την δημιουργία του ρόστερ της Μπάγερν για τη σεζόν 23-24, με τον σύλλογο να αναζητά ένα νέο σχέδιο δράσης μετά τις απολύσεις των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιντζιτς την ίδια μέρα που ο σύλλογος της Allianz κέρδισε τη Bundesliga 22-23 μετά την απρόσμενη γκέλα της Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.