News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kane και Ρεάλ Μαδρίτης, αργά αλλά σταθερά

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η αποχώρηση του Μπενζεμά έχει αλλάξει τα σχέδια... και αναγκάζει τη Μαδρίτη να αναζητήσει ένα 9 που να αποδώσει με τη μία.



Η άφιξη του Τζουντ Μπέλιγχαμ διαδραματίζει τέλεια τη δουλειά του σχεδιασμού της αθλητικής διεύθυνσης της Ρεάλ Μαδρίτης. Μεταγραφή δουλεμένη για καιρό και ολοκληρωμένη με τη σεζόν να έχει ήδη τελειώσει. Στον Άγγλο πρέπει να προσθέσουμε τις επιστροφές των Φραν Γκαρθία και Μπραίμ, θέματα που προχώρησαν εδώ και καιρό και θα σφραγιστούν τις επόμενες μέρες. Το επόμενο που πρέπει να ολοκληρωθεί είναι η άφιξη ενός εννιαριού. Το όνομα του Χάρι Κέιν συνεχίζει να είναι αυτό που επέλεξε το λευκό κλαμπ για να καλύψει τη θέση. Απ’το Valdebebas δεν έχουν τοποθετήσει ποτέ την άφιξή του στο κατώφλι του απλού, αλλά ξέρουν επίσης ότι η κατάσταση της Τότεναμ είναι πολύ διαφορετική από αυτή άλλων ετών, ξεκινώντας από τη σχέση του ποδοσφαιριστή με τον αγγλικό σύλλογο που τελειώνει σε ένα χρόνο.

Το σχέδιο που καταρτίστηκε πριν απ’το αντίο του Μπενζεμά μιλούσε για την άφιξη ενός νεαρού εννιαριού, όχι σε εκπαίδευση, αλλά με πολύ δρόμο μπροστά του. Η φυγή του Γάλλου στη Τζέντα έχει αλλάξει τα σχέδια και αναγκάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης να ψάξει για ένα άμεσο εννιάρι, δηλαδή ένα εννιάρι με βαρύτητα για να φορέσει τη λευκή φανέλα και να αποδώσει με τη μία και το όνομα του Κέιν είναι αυτό που βλέπουν όλοι για να κάνουν την οικονομική προσπάθεια. Φυσικά, δεν ξεχνιέται ότι σ’ένα χρόνο έρχεται ο Endrick (θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί) κι ότι το 2024 μπορούν να ανοίξουν τα παράθυρα των Mbappé και Haaland, πολύπλοκες και αποκλεισμένες επιλογές για την φετινή αγορά. Και είναι ότι η σκιά του Γάλλου είναι πολύ βαριά.

Η κατάσταση της Τότεναμ και η επιθυμία του Κέιν

Η αγγλική ομάδα δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση. Χρειάζεται χρήματα κι ο Daniel Levy ξέρει ότι αυτή τη στιγμή ο επιθετικός μπορεί να είναι η σανίδα σωτηρίας για έναν σύλλογο που έχει μείνει εκτός Ευρώπης και που βλέπει τη θέση του στην Premier σε κίνδυνο λόγω της εμφάνισης των «νέων» Newcastle και Aston Villa. Ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου γνωρίζει ότι η πολιτική του τα τελευταία χρόνια δεν ήταν σωστή, καθώς κι ότι χρωστάει στον Χάρι Κέιν μετά την άρνησή του να πουλήσει τον επιθετικό πρώτα στη Σίτι και μετά στη Γιουνάιτεντ.

Ο Κέιν έχει πολύ λόγο. Γνωρίζει ότι μπορεί να βρίσκεται μπροστά στην τελευταία του ευκαιρία να υπογράψει σε μια ομάδα ικανή να κερδίσει τίτλους όταν σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 30. Ο Άγγλος διεθνής γνωρίζει ότι ο Λέβι δεν μασάει, αλλά η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική, αφού θα ήταν ένα ταξίδι εκτός Premier και με μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο να απομένει. Η Ρεάλ Μαδρίτης εργάζεται ήδη σε μια επιχείρηση που δεν είναι εύκολη και έρχεται σε αντίθεση με τη φύση των τελευταίων που πραγματοποίησε ο λευκός σύλλογος. Τώρα είναι η ώρα να περιμένουμε και να δούμε την ανταπόκριση των υπολοίπων ηθοποιών σε μια ταινία με σασπένς και η οποία στο Valdebebas ελπίζουν να έχει αίσιο τέλος και με ένα ποσό της τάξης των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι επιλογές για την αντικατάσταση του Μαριάνο

Στο μεταξύ, οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματούν να δέχονται προτάσεις για φορ προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Μαριάνο. Ο Joselu συνεχίζει να είναι η πιο κοντινή, δουλεμένη και πιο προσιτή επιλογή. Ο Ροντρίγκο Μορένο είναι ένα απ’τα ονόματα των επιθετικών που έχουν φτάσει στο Valdebebas. Ο υποβιβασμός της Λιντς, όπως συμβαίνει με τον Χοσέλου με την Εσπανιόλ, ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον πρώην madridista canterano, ο οποίος έχει μια πρόταση απ’την Premier και διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες της LaLiga.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.