News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bellingham, το γόνατο δεν είναι πρόβλημα

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Του Fernando S.Tavero

Όπως έχει μπορέσει να μάθει η AS, ο Άγγλος μέσος έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η επίσημη ανακοίνωση και η παρουσίαση είναι θέμα χρόνου.


Το γόνατο του Jude Bellingham (19 ετών) δεν είναι πρόβλημα. Οι τελευταίες εικόνες, στο αεροδρόμιο της Ντόρτμουντ, έδειχναν τον Άγγλο μέσο με νάρθηκα. Ο λόγος; Ο τραυματισμός, για τον οποίο δεν βγήκε σχεδόν καμία πληροφορία, που τον έκανε να χάσει την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Το μαύρο Σάββατο όπου χάθηκε ο τίτλος γκελάροντας εντός έδρας με τη Μάιντς (2-2), ο παίκτης απ’το Στούρμπριτζ δεν μπόρεσε να συμμετάσχει. Ήταν ο αποχαιρετισμός του, δακρυσμένος, στο Signal Iduna Park. Γιατί την επόμενη σεζόν θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου. Μάλιστα, όπως έχει μπορέσει να μάθει η AS, ο Τζουντ έχει περάσει ήδη τις ιατρικές εξετάσεις.

Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα είχε κλείσει η συμφωνία με τους borussen. Για να επέλθει συμφωνία σε μια επιχείρηση αυτού του μεγέθους, 103 εκ. ευρώ συν ένα μέγιστο 30,9 σε μεταβλητές, όπως επιβεβαίωσε η Ντόρτμουντ στην Εθνική Επιτροπή του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης, η βεβαιότητα έπρεπε να είναι πλήρης. Το γόνατο, όσο ανησυχητική κι αν ήταν η εικόνα και η απουσία του τη μεγάλη μέρα, δεν θα’ναι αναποδιά. Ελλείψει της επίσημης ανακοίνωσης απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένοντας μικρές τελευταίες λεπτομέρειες, η άφιξη του Μπέλιγχαμ είναι κάτι παραπάνω από ανεπίσημη, με τις ιατρικές εξετάσεις στο ενδιάμεσο. Αν και έχουν γίνει μακριά απ’τα φώτα της δημοσιότητας.

Επιπλέον, αν ο Bellingham έχει χαρακτηριστεί για κάτι, πέρα ​​απ’τη δύναμη και την πρωιμότητά του, είναι για την φυσική του ευρωστία. Την φετινή σεζόν έχει χάσει μόνο τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, στην προηγούμενη μόλις ένα ακόμη παιχνίδι λόγω άλλου προβλήματος στο γόνατο και το 2020-21, την πρώτη στη Ντόρτμουντ, άλλα δύο λόγω χτυπήματος. Συνολικά, μόλις πέντε παιχνίδια εκτός στις τρεις σεζόν του στη Βεστφαλία, με μια αυξανόμενη σημασία. Την αποχαιρετά με 14 γκολ, 7 ασίστ και το τρόπαιο του MVP της Bundesliga. Με τον Bellingham, η Μαδρίτη αποκτά τον box-to-box του μέλλοντος, για να τον απολαμβάνει στο παρόν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.