News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τώρα ο Kane παγώνει

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Του Joaquín Maroto

Στη Μαδρίτη κατανοούν ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποσβέσουν έναν 30χρονο παίκτη του οποίου η τιμή μεταγραφής μπορεί να ανέλθει σε περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ και σ’έναν ετήσιο μισθό 20 εκατομμυρίων ευρώ.


Ο Χάρι Κέιν δεν είναι πλέον στόχος για να ενισχύσει η Ρεάλ Μαδρίτης την επίθεση, η επιχείρηση παγώνει αμετάκλητα ανεπανόρθωτα ψυχρή. Η αιτία είναι ξεκάθαρη: τα νούμερα στο συμβόλαιο του Άγγλου φορ της Τότεναμ δεν βγαίνουν. Η τιμή με την οποία ο ιδιοκτήτης του «spur» club, Ντάνιελ Λέβι, έχει κοστολογήσει τον Κέιν, ξεφεύγει. Και επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος να αποσβέσουν έναν 30χρονο παίκτη του οποίου η τιμή μεταγραφής ξεκινά απ’τα 100 εκατομμύρια λίρες, πάνω από 116 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία θα’πρεπε να προστεθεί ένας πολύ υψηλός μισθός, 20 εκατομμυρίων ετησίως. Ο Αντσελότι είχε προτίμηση στον Βρετανό goleador, αλλά πλέον δεν είναι στη λίστα των υποψηφίων.

Όμως εναντίον του Κέιν δεν είναι μόνο η αδύνατη οικονομική προσαρμογή του, αλλά είναι κι ότι είναι επίσης ένας παίκτης που δεν εντάσσεται στο «πλάνο ανανέωσης» που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει αρκετές σεζόν υπογράφοντας νέους παίκτες με ένα σταθερό παρόν κι ένα υπέροχο μέλλον. Και δεν πρόκειται να αλλάξει τον ρυθμό με τον Κέιν. Για τη Μαδρίτη, το πιο σημαντικό είναι ότι, πέρα ​​απ’τον Μόντριτς και τον Κρος, δεν είναι καλό οι βετεράνοι να αφαιρούν λεπτά απ’τους νέους. Υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Ροντρίγκο κι ο Βινίσιους πρέπει να συνεχίσουν την εξέλιξή τους και να απολαύσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Αυτό που έκανε ο Ροντρίγκο στη Σεβίλλη, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, έχει καταλήξει να πείσει τους δύσπιστους: «κέρδισε το παιχνίδι μόνος του», λένε πηγές του συλλόγου. Σκοπός είναι να δώσουν στον Ροντρίγκο τις ίδιες ευκαιρίες που έχουν δοθεί στον Βινίσιους και να ελπίζουν ότι θα φτάσει στο μέγιστο επίπεδό του με αυτή την εμπιστοσύνη.

Σ’αυτό το σενάριο, ο μόνος παίκτης που σκέφτεται αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχύσει την επίθεση είναι ο Χοσέλου. Ο επιθετικός της Εσπανιόλ, διεθνής με την Ισπανία και κορυφαίος εθνικός σκόρερ στο Πρωτάθλημα, είναι επιβεβαιωμένος. Το αν θα’χει περισσότερο ανταγωνισμό ή όχι θα εξαρτηθεί απ’την αγορά, αλλά η Μαδρίτη δεν θα πάρει παίκτες των οποίων το κόστος δεν μπορεί να αποσβέσει. Και μεταξύ αυτού του γκρουπ παικτών είναι επίσης κι ο Χάρι Κέιν.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.