News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έκλεισε ο Bellingham: θα κοστίσει 103 εκατομμύρια και θα υπογράψει για έξι χρόνια

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Πλέον υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ, όπως αναφέρθηκε από το γερμανικό κλαμπ. Ο παίκτης θα περάσει ιατρική εξέταση τις επόμενες μέρες.


Ο λευκός καπνός για τον Jude Bellingham έχει βγει: η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βρετανού στη Λευκή Ομάδα, σε αντάλλαγμα για 103 εκατομμύρια ευρώ σταθερά και για άλλα ποσά που εξαρτώνται από διάφορες μεταβλητές που δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 30% του σταθερού ποσού (τα 103 εκατομμύρια), όπως επιβεβαιώθηκε από το γερμανικό κλαμπ στην Εθνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης. Ορισμένα ποσά που συμπίπτουν με εκείνα ανέφεραν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε θέσει ως ταβάνι στην επιχείρηση για να ενισχύσει το κέντρο της. Ο 19χρονος Άγγλος μέσος θα υπογράψει ένα συμβόλαιο 6 σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η καλοκαιρινή αγορά δεν έχει ξεκινήσει επίσημα και η Μαδρίτη εξασφαλίζει ήδη ένα από τα βασικά κομμάτια του μελλοντικού πρότζεκτ της, το οποίο ήταν η πρώτη του προτεραιότητα για μήνες: τον Bellingham, έναν μέσο κλάσης, αμεσότητας και με πολύ γκολ με τον οποίο το λευκό club θέλει να αντικαταστήσει τον Modric, ο οποίος θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν στα λευκά. Η αποχώρηση του Benzema στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας τόνισε την ανάγκη να υπογράψει έναν κεντρικό επιθετικό, με τον Harry Kane ως την πρώτη επιλογή, αλλά το ενδιαφέρον για τον Bellingham δεν έχει μειωθεί και με τον Ιούνιο να’χει μόλις μπει, η Μαδρίτη εξασφαλίζει την υπογραφή του. 


Η συμφωνία δεν έχει ακόμη υπογραφεί, αλλά έχει κλείσει κι απ’τους δύο συλλόγους. Η Μαδρίτη είχε το "ναι" του Bellingham εδώ κι εβδομάδες κι απέμενε να καταλήξει σε συμφωνία με τη Borussia Dortmund, η οποία επιδίωξε να πάρει 150 εκατομμύρια, αλλά τελικά μείωσε τις σταθερές αξιώσεις της σε 103 εκατομμύρια, συν διάφορα μπόνους με βάση τους στόχους. Οι καλές σχέσεις μεταξύ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ, ενισχυμένες με αρκετές συμφωνίες με την πάροδο των ετών, διευκόλυναν αυτό το έργο. Επίκεινται οι ιατρικές εξετάσεις, που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες της the Athletic. Αφού τις περάσει, θα υπογράψει μια σύμβαση που θα συνδέσει τη Μαδρίτη για έξι σεζόν, μέχρι το 2029 κι εκτός απροόπτου θα πάρει το 7 που άφησε κενό ο Αζάρ. 

Η Μαδρίτη κατάφερε να νικήσει στην αγορά τους πολλούς βρετανικούς συλλόγους που ήθελαν να υπογράψουν τον Bellingham, συμπεριλαμβανομένης κυρίως της City. Η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα λευκά έχει μετρήσει ιδιαίτερα έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Με τον Bellingham η Madrid παίρνει έναν μέσο που, παρά τα 19 χρόνια του, έχει ήδη αρκετή εμπειρία στην ελίτ: έχει παίξει τα τρία τελευταία χρόνια στη Dortmund, την προπέρσινη σεζόν είχε 4 γκολ και 4 ασίστ, την περσινή είχε 6 γκολ και 14 ασίστ, και φέτος 14 γκολ και 7 ασίστ, εκτός από το ότι έχει 24 παιχνίδια με την εθνική ανδρών της Αγγλίας στην ηλικία του, με συμμετοχές στο Euro 2020 (που έγινε το 2021) και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022, στο οποίο ήταν αδιαμφισβήτητος βασικός. Μια galáctico μεταγραφή που μαζί με τον Κέιν θα ηγηθούν της επανάστασης για το 23/24.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.