News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bellingham ολοκληρώνει τις λεπτομέρειες

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Του Pablo Polo

Ο ακόμα παίκτης της Ντόρτμουντ βρίσκεται στο Λονδίνο και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή με τους ατζέντηδες του


Η πρώτη μεταγραφή που μπορεί να επισημοποιηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Και είναι ότι ο Άγγλος οριστικοποιεί πια όλες τις λεπτομέρειες της επιχείρησης, όχι μόνο με τον λευκό σύλλογο, στον οποίο είπε ήδη ναι εδώ και καιρό, ή με τη Ντόρτμουντ, που διαπραγματεύεται πια τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής με το λευκό club, αλλά κι ότι επικεντρώνεται πια σε λεπτομέρειες για την επόμενη περιπέτειά του στην πρωτεύουσα, όπου ψάχνει ήδη σπίτι για να ζήσει.

Ο ακόμα παίκτης της Ντόρτμουντ εθεάθη χθες στο Λονδίνο να φεύγει απ’το γραφείο εκπροσώπησης με έναν εκ των μάνατζερ του και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, μεταξύ πολλών άλλων, οριστικοποιούσε λεπτομέρειες για την παραμονή του στην πρωτεύουσα.

Αντίο στη Ντόρτμουντ

Υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες που δείχνουν ότι η υπογραφή είναι κοντά στο να κλείσει. Ο παίκτης έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και μάλιστα μαγνητοσκόπησε μια συνέντευξη ευγνωμονώντας τον σύλλογο. Στη Μαδρίτη ελπίζουν ότι θα κλείσουν όλα τις επόμενες μέρες για να ανακοινώσουν τη μεταγραφή και να παρουσιάσουν τον ποδοσφαιριστή στο Bernabéu. Θα’ναι ο πρώτος που θα’ρθει αλλά δεν θα’ναι ο τελευταίος αφού φέτος το καλοκαίρι θα υπάρξουν μεταγραφές στο πλάνο ανανέωσης του λευκού συλλόγου.

Μετά από πολλούς μήνες δουλειάς στη σκιά, ο λευκός σύλλογος έμεινε μόνος του στην κούρσα για έναν παίκτη για τον οποίο έχουν παλέψει πάνω από όλα Λίβερπουλ και Σίτι. Οι Άγγλοι έδιναν πολλά περισσότερα χρήματα, αλλά αυτή τη στιγμή η Μαδρίτη εργάζεται για να κλείσει τις λεπτομέρειες με την ησυχία του να γνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να παίξει στο Santiago Bernabéu. Λίβερπουλ και Σίτι το ξέρουν και γι' αυτό έχουν πια αποσυρθεί.

Όπως έχει ενημερώσει η MARCA, ο λευκός σύλλογος δεν τα παράτησε ποτέ, σε μια μεταγραφική στρατηγική που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και πλέον έχει καταλήξει σε μια κατ' αρχήν συμφωνία, σύμφωνα με την οποία ο Άγγλος παίκτης θα γίνει madridista απ’τις 30 Ιουνίου.

Η πιο ακριβή μεταγραφή

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ήδη συνηθίσει στην ιδέα ότι το αστέρι της θα αποχωρήσει απ’τη γερμανική ομάδα το καλοκαίρι και συζητά ήδη με τον λευκό σύλλογο για τα τελικά ποσά της μεταγραφής. Η εφημερίδα Bild επεσήμανε ότι η Ντόρτμουντ έφτασε να ζητήσει 140 εκατομμύρια κι ότι η Μαδρίτη ελπίζει να τον κλείσει σ’ένα ελαφρώς χαμηλότερο ποσό, στα 100 με 120 εκατομμύρια. Δεν φαίνεται ότι η συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο, έναν φιλικό σύλλογο, θα’ναι μια αναποδιά που θα χαλάσει την επιχείρηση. Και πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει και με τον παίκτη, με τον οποίο η συμφωνία είναι ήδη σε καλό δρόμο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.