News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sport1: Η Dortmund υποκύπτει στη Μαδρίτη για τον Bellingham

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Σύμφωνα με το γερμανικό ΜΜΕ η λευκή ομάδα κάνει το δικό της κι απ’το Signal Iduna Park ρίχνουν τις απαιτήσεις τους: είναι διατεθειμένοι να δεχτούν 100 εκατομμύρια.


Ο λευκός καπνός είναι πιο κοντά. Η υπόθεση Bellingham βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση εδώ και αρκετό καιρό. Ο μέσος, όπως ενημέρωσε η AS, είπε «ναι, θέλω» στη Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με άλλους πλειοδότες όπως η Λίβερπουλ ή η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τζουντ συνειδητοποίησε ότι η 14 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν ο καλύτερος προορισμός για να συνεχίσει να κάνει βήματα στη νεοσύστατη καριέρα του. Το πρόβλημα; Όπως σχεδόν σε όλες τις μεγάλες μεταγραφές, η τιμή. Η Μαδρίτη είχε θέσει πλαφόν 100 εκατομμυρίων ευρώ, επεκτάσιμο μόνο λόγω ορισμένων μεταβλητών. Λοιπόν, σύμφωνα με το Sport1 η Borussia Dortmund υποκύπτει.

Η γερμανική τηλεόραση αναφέρει ότι τα γραφεία του Signal Iduna Park ρίχνουν τις απαιτήσεις τους, που ήταν αρχικά 150 εκ. ευρώ, και θα δέχονταν μια πρόταση των 100 εκ. ευρώ, συν άλλα 20 για στόχους. Εν ολίγοις: το ποσό που έχει εξετάσει ανά πάσα στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης. Τα μπόνους θεωρούνταν ο παράγοντας κλειδί ώστε να γείρει η ζυγαριά και να επισπευσθεί η συμφωνία. Και τώρα που, σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν ΜΜΕ, στη Βεστφαλία υποχωρούν, η επιχείρηση θα’μπαινε στην τελική της ευθεία.

Η συμφωνία στην τιμή είναι η τελευταία λεπτομέρεια, αφού η συμφωνία με τον παίκτη τη στιγμή του κλεισίματος του συμβολαίου δεν θα’ναι πρόβλημα. Αν ακολουθήσουν όλα τον δρόμο τους, η πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν να ανακοινώσει την υπογραφή τον Ιούνιο, άρα να γίνει η δεύτερη ενίσχυση της σεζόν μετά τον Φραν Γκαρθία. Η επιστροφή του canterano δεν έχει συνοδευτεί ακόμη από επίσημη ανακοίνωση, αλλά ο Αντσελότι ανέλαβε ήδη να το πει λεκτικά σε συνέντευξη Τύπου: «Ο Φραν Γκαρθία είναι ένας αριστερός μπακ που έχει πολλή ενέργεια, είναι γρήγορος και επιτίθεται καλά με τη μπάλα και στους χώρους. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και του χρόνου θα είναι μαζί μας». Πέραν της επιστροφής του Μπραίμ μετά τα επιτυχημένα χρόνια δανεισμού του στη Μίλαν κι ενός Χοσέλου που είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια ακόμη επιστροφή (θα έφτανε δανεικός) μετά τον υποβιβασμό της Εσπανιόλ.

Γενεαλογική αλλαγή

Υπολογίζεται η παραμονή των Μόντριτς και Κρος, των οποίων το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου αλλά θα επεκταθεί επίσημα, αν δεν υπάρξει απρόσμενη στροφή, για μία ακόμη σεζόν. Αλλά η άφιξη του Bellingham θα ολοκλήρωνε την ανανέωση του madridista μηχανοστασίου, που ξεκίνησε με τον Camavinga, συνεχίστηκε με τον Tchouameni το περασμένο καλοκαίρι και τώρα θα ολοκληρωνόταν, προς το παρόν, με τον Άγγλο διεθνή, απ’τη στιγμή που ο Φέντε Βαλβέρδε, παρά την ευελιξία του, φιγουράρει στα μελλοντικά σχέδια ως μέσος. 19 ετών (κλείνει τα 20 στις 29 Ιουνίου) ο Bellingham, 20 ο Camavinga, 23 ο Tchouaméni και 24 ο Valverde. Η γενεαλογική αλλαγή στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.