News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σταθερό στοίχημα στον Brahim: μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης... και θα υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του!

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Του Juan Castro

Ο malagueño επιθετικός θα’ναι μέλος του πρώτου ρόστερ την επόμενη σεζόν


Ο Μπραίμ θα’ναι μέλος του πρώτου ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Ο madridista σύλλογος θέλει να βάλει ένα οριστικό στοίχημα με τον παίκτη μετά από τρεις σεζόν ως δανεικός στη Μίλαν. Δεν έρχεται για να συμπληρώσει το ρόστερ, αλλά μ’έναν σημαντικό ρόλο για τον προπονητή Αντσελότι.

Μάλιστα, η madridista οντότητα σχεδιάζει να ανανεώσει τον παίκτη για δύο ακόμη σεζόν, παρά το ότι ο malagueño έχει ακόμη διετές συμβόλαιο με τη λευκή οντότητα, έως το 2025. Η ιδέα της Μαδρίτης είναι να τον ανανεώσει μέχρι το 2027, όπως συνέβη ήδη με άλλους παίκτες που ανανέωσαν πρόσφατα.

Ο Μπραίμ μόλις ολοκλήρωσε τον διετή δανεισμό του στη Μίλαν, η οποία τον είχε ήδη πριν για μια πρώτη σεζόν. Συνολικά, τρία χρόνια στον «ροσονέρο» σύλλογο στον οποίο ο Μπραίμ έχει εξελιχθεί πολύ, μέχρι να πετύχει, σ’αυτή τη σεζόν με το νούμερο 10, μερικές πολύ θετικές αισθήσεις και τα καλύτερα νούμερα της νεοσύστατης καριέρας του: 7 γκολ και 7 ασίστ σε σύνολο 45 αγώνων, συμπεριλαμβανομένου ενός ημιτελικού Champions League με την Ίντερ.

Με τον Μπραίμ, η Μαδρίτη θα’χει έναν παίκτη διαφορετικού προφίλ, το οποίο μπορεί να μην έχει: έναν ευέλικτο επιθετικό, που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές ή στον άξονα ως 10άρι, και που προσφέρει μια κοφτή ντρίμπλα και μια σπίθα που τείνει να ξεμπλοκάρει τα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή. Είναι αλήθεια ότι ίσως χρειάζεται περισσότερη παρουσία στην περιοχή, αλλά εκεί βρίσκεται η πρόκληση της βελτίωσής του.

Στην πρώτη του εποχή στη Μαδρίτη (2018-20), ο malagueño είχε μικρή συμμετοχή: 21 αγώνες, 2 γκολ και 3 ασίστ. Τώρα θα βλέπουμε έναν πιο ώριμο Brahim Díaz, κι εξ ου η σταθερή δέσμευση του λευκού συλλόγου, μια δέσμευση που, προς το παρόν, δεν είναι παρόμοια στην Εθνική Ισπανίας, όπου ο BD έχει περιθωριοποιηθεί παρά την καλή του σεζόν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.