News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ξεκινάει η επιχείρηση Kane... κι ο Havertz εξαφανίζεται

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μαδρίτη θεωρεί επείγουσα την υπογραφή του Άγγλου, ενώ ο Γερμανός βγαίνει απ’τη λίστα


Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να υπογράψει έναν επιθετικό, ανεξάρτητα απ’το τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι του 2024 με τον Kylian Mbappé και την σίγουρη άφιξη του Endrick. Ο εκλεκτός δεν είναι άλλος απ’τον Χάρι Κέιν, φορ της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας και για την υπογραφή του οποίου η madridista οντότητα εργάζεται εδώ και 10 μέρες.

Η απόφαση έχει ληφθεί, παρά το ότι στο Valdebebas γνωρίζουν και ξέρουν πώς είναι οι διαπραγματεύσεις με τον Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρο της ομάδας του Λονδίνου. Η μονομερής απόφαση του Μπενζεμά να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανεβάσει το θέμα της απόκτησης ενός εννιαριού σε έναν επείγοντα χαρακτήρα, ανεξάρτητα απ’την άφιξη του Χοσέλου, κι ο Χάρι Κέιν είναι αυτός που επιλέχθηκε τόσο απ’τον προπονητή όσο κι απ’τον σύλλογο, όσο κι αν η λαϊκή απαίτηση στρέφεται προς τους ουτοπικούς Μπαπέ και Χάλαντ, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Χάβερτς ενδιέφερε... αλλά βγαίνει απ’το κάδρο

Η MARCA είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι ο ποδοσφαιριστής που βγαίνει απ’το κάδρο δεν είναι άλλος απ’τον Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός είναι βυθισμένος σε μια διαδικασία ανανέωσης κι απ’τον σύλλογο βεβαιώνουν σ’αυτή την εφημερίδα ότι δεν έχουν κάνει καμία κίνηση γύρω απ’την πρώην της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στο παρελθόν ναι, αλλά τώρα δεν είναι ανάμεσα στους πιθανούς στόχους.

Αυτός που συνεχίζει να είναι, είναι ο Κέιν, 29χρονος παίκτης που έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Τότεναμ. Ο ποδοσφαιριστής δίνει το ΟΚ στην πιθανή επιχείρηση, που θα μπορούσε να είναι γύρω στα 80 εκ. ευρώ. Υποσχέσεις από ένα πρόσφατο παρελθόν, όπως η άρνηση να τον πουλήσουν σε Σίτι ή Γιουνάιτεντ, η λήξη της συμβατικής σχέσης και η απουσία των Σπερς απ’την Ευρώπη, είναι υπέρ της επιχείρησης.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι η υπογραφή του εννιαριού είναι επείγουσα και απαραίτητη, αλλά κι ότι δεν είναι διατεθειμένοι να τρελαθούν και να κάνουν μια εκταμίευση που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ για έναν 29χρονο παίκτη ο οποίος τερματίζει το συμβόλαιό του του χρόνου. Η σκιά της άφιξης του Αζάρ σε παρόμοιες συνθήκες βαραίνει πολύ.


Οι αναφορές που χειρίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Χάρι Κέιν είναι θετικές απ’όλες τις απόψεις. Επαγγελματίας, με πολύ καλά μυαλά και πάνω από όλα με μια έμφυτη ικανότητα στο σκοράρισμα. Δεν είναι η τυπική αναφορά εννιαριού που δεν βγαίνει απ’την περιοχή. Επιπλέον, κάποιοι τον θεωρούν φορ πολύ κοντά στο στυλ του Καρίμ Μπενζεμά λόγω της ικανότητάς του να τραβιέται και στις δύο πλευρές.

Η υπογραφή του βρίσκεται στο κατώφλι της πρόκλησης, λόγω του πόσο περίπλοκος είναι ο Λέβι, όπως έδειξε στις επιχειρήσεις που έγιναν με τον Μπέιλ και τον Μόντριτς. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές και η δέσμευση δόθηκε στον Κέιν μπορεί να διευκολύνει πολύ αυτό το σημείο συμφωνίας που ποθεί τόσο ο Κάρλο Αντσελότι, αφού θεωρεί τον Άγγλο τον ιδανικό αντικαταστάτη μετά την αποχώρηση του Μπενζεμά.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.