News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η προσφορά της Μαδρίτης στον Ceballos: 3 χρόνια, βελτίωση συμβολαίου...

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Του Joaquín Maroto

Πηγές από τον λευκό σύλλογο διαβεβαιώνουν την AS ότι πιστεύουν στην ανανέωση του παίκτη. Ο Αντσελότι θα μιλήσει μαζί του αύριο για να τον πείσει.


Η ανανέωση του Dani Ceballos (Utrera, 26 ετών) με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση. Ο λευκός σύλλογος είναι πολύ αισιόδοξος για την επίτευξη μιας συμφωνίας με τον παίκτη, όπως έχει μπορέσει να μάθει η AS. Μετά τον Νάτσο, ο οποίος, όπως έχει ενημερώσει αυτή η εφημερίδα, έχει αποφασίσει να συνεχίσει στη madridista ομάδα για μία ακόμη σεζόν, ο Ceballos θα’πρέπε να’ναι ο επόμενος που θα υλοποιήσει την παραμονή του.

Η προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Η οντότητα του προτείνει μια αύξηση μισθού που δεν είναι για το θεαθήναι, αλλά επαρκής. Και του δίνει τριετές συμβόλαιο. Ο Ceballos θα τερμάτιζε τη σχέση του σε ηλικία 29 ετών, την ιδανική ηλικία για να διαπραγματευτεί, τότε, εάν το επιθυμούν τα μέρη, μια επέκταση για δύο ή τρεις ακόμη σεζόν πριν μπει πλήρως στην πολιτική ανανέωσης από έτος σε έτος που ακολουθεί το λευκό club όταν οι παίκτες περνούν το όριο των 30 ετών. Στη Μαδρίτη αναμένουν να αποδεχθεί αυτή την πρόταση και να απορρίψει τις προτάσεις που του έχουν έρθει από Αγγλία και Ιταλία (Ίντερ).

Επιπλέον, έχει ένα ακόμα ατού για να πείσει τον Ceballos. Ο Κάρλο Αντσελότι καθυστέρησε τις διακοπές του για να μιλήσει με τον παίκτη αύριο. Ο Ιταλός τεχνικός θα’πρεπε να’χει ήδη μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, τον προορισμό των διακοπών του, αλλά αποφάσισε να περιμένει για να έχει μια ειλικρινή συζήτηση με τον Ceballos. Έχουν ήδη μιλήσει αυτές τις μέρες και θέλει να τελειώσει τη δουλειά. Ο Αντσελότι δεν θα του υποσχεθεί το καθεστώς βασικού σε καμία περίπτωση, αλλά τον διαβεβαιώνει ότι θα έχει περισσότερα λεπτά από όσα είχε. Φέτος ο Ceballos έπαιξε σε 46 αγώνες χωρίς να έχει φτάσει τα 2.000 λεπτά (1.939'). Ο Αντσελότι είναι επίσης σίγουρος ότι θα έχει τον Ceballos το 2023-24. «Από ό,τι βλέπω, εγώ πιστεύω ότι θα μείνουν και οι δύο», είπε χθες για τον utrerano και τον Νάτσο.

Το σκηνικό του τελευταίου αγώνα της σεζόν στο Bernabéu κόντρα στην Athletic μας καλεί να σκεφτούμε ότι ο Ceballos θα συνεχίσει στα λευκά. Στις κραυγές του κοινού «Ceballos, μείνε!», απάντησε με χειρονομίες ευγνωμοσύνης. Είναι ο ρόλος του στην ομάδα που τον ανησυχεί. Ο Bellingham είναι κοντά κι απ’το μπαράζ των αποχωρήσεων, καμία δεν είναι απ’τη μεσαία γραμμή. Ως εκ τούτου, είχε (και μπορεί να έχει ακόμα κάποιες) αμφιβολίες για την ανανέωσή του. Όμως η Μαδρίτη είναι πολύ αισιόδοξη για τη σφράγιση της παραμονής του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.