News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho Fernández έχει αποφασίσει πια: θα ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Των José Félix Díaz και Nacho Labarga

Ο canterano, με προσφορές από ξένους συλλόγους όπως η Ίντερ, θα συνεχίσει να φοράει τη λευκή φανέλα ως πρώτος αρχηγός


Αφού το σκέφτηκε και παρά το ότι υπήρξε η πιθανότητα να φύγει, ο Νάτσο Φερνάντεζ μένει. Όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, ο canterano έχει ήδη πάρει μια απόφαση και δεν είναι άλλη απ’το να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Nacho είχε εδώ και καιρό δύο προσφορές απ’την Ίντερ και το MLS. Επιπλέον, άλλοι ξένοι σύλλογοι είχαν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν όπως η Τσέλσι, η Γιούβε ή η Μίλαν. Είχε πάντα ξεκάθαρο ότι, αν έφευγε, θα’παιζε εκτός Ισπανίας. Όμως, παρά το ότι απ’τη μια πλευρά είχε τον ενθουσιασμό να αντιμετωπίσει μια νέα εμπειρία, ο παίκτης από την Alcalá de Henares έχει αποφασίσει να μην περιμένει άλλο και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Στο τραπέζι του είχε μια προσφορά ανανέωσης που ήθελε να απαντήσει αυτόν τον Ιούνιο. Αυτός, μαζί με τον πατέρα του, που τον συμβουλεύει σ’αυτά τα θέματα, έχει αποφασίσει ότι η πορεία του πρέπει να συνεχίσει στο Chamartín για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο και υπό τις ίδιες συνθήκες. Ένα απ’τα κίνητρα είναι να’ναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας μπροστά από εκρηκτικούς όπως ο Μόντριτς, ο Καρβαχάλ ή ο Κρος. Άλλο, η εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Αντσελότι, με τον οποίο έχει μιλήσει πρόσφατα και του έχει πει ότι τον υπολογίζει.

Ο Φερνάντεζ, απ’τον οποίο οι οπαδοί ζήτησαν την παραμονή του αυτή την Κυριακή στον αγώνα με την Αθλέτικ, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 23 Απριλίου του 2011 στο Μεστάγια (με νίκη 3-6 επί της Βαλένθια), όταν ήταν ακόμη μέλος της θυγατρικής. Συνολικά έχει παίξει 318 αγώνες με τη madridista ομάδα.

Με την εθνική

Λόγω του τραυματισμού του Νταβίντ Γκαρθία, ο madridista έλαβε σήμερα κλήση απ’την εθνική ομάδα τη Δευτέρα για να κληθεί για την τελική φάση του Nations League. Ο αμυντικός έχει συμμετάσχει 23 φορές με την ομάδα των ανδρών και τώρα, παρά το ότι δεν ήταν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, επιστρέφει στη La Roja μετά τα προβλήματα του παίκτη της Οσασούνα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.