News Update :

powered by Agones.gr - livescore

SER: «Η Μαδρίτη θα προσφέρει στον Kane 3 χρόνια»

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Ο σύλλογος σχεδιάζει να κάνει μια πρώτη προσφορά 80 εκατομμυρίων, αν και γνωρίζει ότι η Τότεναμ θα προσπαθήσει να ανεβάσει τον αριθμό σε τριψήφιο αριθμό. Ο Κέιν θα έπαιρνε τριετές συμβόλαιο και 11 εκατομμύρια ανά σεζόν.


Η «Επιχείρηση εννιάρι» προχωρά στο Chamartín, όπου η προτεραιότητα συνεχίζει να είναι ο Χάρι Κέιν. Ολική και απόλυτη. Όπως ενημέρωσε η As, είναι το φαβορί του Αντσελότι, ο οποίος έκανε εκστρατεία υπέρ του στις πρόσφατες συναντήσεις που είχε με το διοικητικό συμβούλιο. Σε αυτή τη γραμμή, το SER έχει επεκτείνει αυτές τις πληροφορίες, βάζοντας στο τραπέζι αυτή που θα είναι η αρχική προσφορά απ’το Chamartín: 80 εκατομμύρια.

Από τον σύλλογο γίνεται κατανοητό ότι, δεδομένης της αποχώρησης του Μπενζεμά, ήρθε η ώρα να κάνει μια προσπάθεια για έναν killer και είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα σεβαστό ποσό. Παρά το ότι αυτή είναι η πρώτη πρόταση, γνωρίζουν τη σκληρότητα του Daniel Levy που είναι αλλεργικός στην παράδοση. Είναι προετοιμασμένοι για βδομάδες έντονων διαπραγματεύσεων.

Επίσης, σε αυτήν την κατεύθυνση, τα ερτζιανά της Prisa ανέφεραν ότι στην πρώτη πρόταση, ο παίκτης θα πάρει συμβόλαιο για τρεις σεζόν (τον άλλο μήνα γίνεται 30 ετών) και μισθό 11 εκατομμυρίων καθαρών ανά σεζόν, το ίδιο ποσό που έπαιρνε στην Τότεναμ. Από την Αγγλία επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον των λευκών για τον πιστολέρο, με τη Γιουνάιτεντ να είναι ο βασικός ανταγωνιστής.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.