News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ρωτά για τον Davies

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός σύλλογος έχει έρθει σε επαφή με τη Μπάγερν Μονάχου σχετικά με την πιθανότητα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Καναδού διεθνή


Ο Αλφόνσο Ντέιβις (22 ετών) είναι ένα απ’τα ονόματα που διαχειρίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης ως πιθανή ενίσχυση για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, απεσταλμένοι της madridista οντότητας έχουν ήδη ρωτήσει τη Μπάγερν Μονάχου για το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης μιας μεταγραφής του Καναδού διεθνή και δεν έχουν λάβει ένα ηχηρό όχι για απάντηση. Τα αρχικά σχέδια του βαυαρικού συλλόγου είναι να έχει τον μπακ ως ένα απ’τα βασικά κομμάτια για το μέλλον, αλλά η άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2025, ανοίγει την πόρτα σε μια νέα κατάσταση.

Την περασμένη βδομάδα, ο ατζέντης του, Nedal Huoseh, μίλησε για την αβέβαιη στιγμή του γερμανικού συλλόγου και το μέλλον του παίκτη του: «Είναι μια χαοτική στιγμή στη Μπάγερν Μονάχου. Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Φαίνεται ότι υπάρχει υπερβολική αστάθεια και αβεβαιότητα. Ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε λίγο και να δούμε πώς θα βαδίσει στο κλαμπ».

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έφτασε να πει κατά καιρούς ότι ένιωθε πολύ μόνος στο Μόναχο, αμφισβητώντας την παραμονή του στον γερμανικό σύλλογο. "Είμαι μόνος. Δεν είναι μαζί μου ούτε η οικογένειά μου, ούτε η κοπέλα μου", διαβεβαίωσε σε κάποιες δηλώσεις που έκανε για τη ζωή που κάνει ένας επαγγελματίας παίκτης.

Δύο φορές στο Μόναχο

Η αλήθεια είναι ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει θελήσει να κινηθεί γρήγορα με τον Ντέιβις. Γνωρίζει το ενδιαφέρον της λευκής ομάδας και έχει αναζητήσει μια αντίδραση. Μέλη της αθλητικής διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκαν στο Μόναχο σε δύο περιπτώσεις, παρακολουθώντας αγώνες της Μπάγερν και, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, μιλώντας με το περιβάλλον του παίκτη, δηλαδή κάνοντας τη συνήθη επιτόπια εργασία για να γνωρίσουν τον ποδοσφαιριστή, πριν ξεκινήσει η επιχείρηση.


Η Μπάγερν δεν είναι μια ομάδα που πουλάει συνήθως τους παίκτες της φτηνά ή με απλό τρόπο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα απ’το παρελθόν, όπως συνέβη πριν από μια σεζόν με τον Λεβαντόφσκι ή πιο πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να εμπλέκεται, με τον Γάλλο Ριμπερί.

Η θέση του αριστερού μπακ ανησυχεί

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι ότι τόσο οι ηγέτες όσο και οι τεχνικοί της madridista οντότητας ανησυχούν πολύ για τη θέση του αριστερού μπακ. Στο ενδιαφέρον για τον Ντέιβις πρέπει να προσθέσουμε την άφιξη του Φραν Γκαρθία, που ανακτήθηκε μετά από τρεις σεζόν στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Όπως είναι λογικό, αν πραγματοποιηθεί η πιθανή άφιξη του Καναδού, ο Φερλάν Μεντί θα’χε μετρημένες τις ώρες του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος αντιμετώπισε πολλά σωματικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεν κατάφερε να παίξει στην καθοριστική φάση της Liga και του Champions League. Ο μπακ θέλει μια βελτίωση στο συμβόλαιο, που απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνονται διατεθειμένοι να του δώσουν.

Πιστεύεις ότι ο Ντέιβις θα’ταν μια καλή υπογραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ναι· Όχι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.