News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το αντίο του Nacho στη Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι αποχαιρετισμοί των Μαριάνο, Ασένσιο, Αζάρ και Μπενζεμά μπορεί να μην είναι οι μοναδικοί· ο canterano θα μπορούσε να’ναι ο επόμενος, με τον Ceballos να διατηρεί την αμφιβολία


Ο Nacho Fernández κι ο Dani Ceballos είναι αυτοί που απομένουν να αποφασίσουν το μέλλον τους, απ’τους επτά παίκτες που ολοκλήρωναν το συμβόλαιό τους στις 30 Ιουνίου. Και οι δύο ήταν βασικοί απέναντι στην Αθλέτικ, (με τον Nacho ξανά ως κεντρικός αμυντικός μετά τη συζήτηση που είχε με τον Αντσελότι) σ’αυτό που μπορεί να’ταν το τελευταίο τους παιχνίδι, ειδικά ο canterano, πολύ κοντά στο να βάλει τέλος σε μια madridista καριέρα απ’τη μέρα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και 12 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην πρώτη λευκή ομάδα.

Με τους Μαριάνο, Ασένσιο, και Μπενζεμά να’χουν ήδη την ιδιότητα των πρώην παικτών του λευκού κλαμπ στο σακίδιο τους, με τους Κρος και Μόντριτς ανανεωμένους μέχρι το 2024, είναι οι δύο που μένουν να καθοριστούν. Επιπλέον, φυσικά, το αντίο του Εντέν Αζάρ και το σχεδόν βέβαιο του Λούνιν, ο οποίος ψάχνει επίσης τα λεπτά που δεν είχε στη Ρεάλ Μαδρίτης παρά μόνο όταν τραυματίστηκε ο Κουρτουά.

Αμυντικός και μέσος παραμένουν σ’εκείνη τη στιγμή του διαλογισμού πριν την τελική απόφαση. Ο Nacho έχει μια πρόταση απ’την Ίντερ, αλλά υπάρχει μια άλλη ομάδα που έχει προστεθεί στο ενδιαφέρον της ιταλικής οντότητας και που ήταν ήδη στη λίστα των μνηστήρων του όταν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν του επέτρεψε να φύγει τον περασμένο χειμώνα.

Στα λευκά μέχρι το τέλος

Ο Nacho είναι πολύ κοντά στο αντίο. Στο μυαλό του συνεχίζει να μετράει περισσότερο η δυνατότητα να αναζητήσει αυτή τη σημασία, αλλά προς το παρόν δεν έχει θελήσει να δημοσιοποιήσει την απόφασή του είτε επειδή ο πιθανός προορισμός (Ίντερ) δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη σεζόν του, είτε επειδή διατηρεί πραγματικά την αμφιβολία που του προκαλεί το γεγονός να τελειώσει την καριέρα του ντυμένος στα λευκά, όπως ακριβώς την ξεκίνησε. Δεν είναι μια απλή απόφαση για έναν madridista απ’την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Στην περίπτωση του Ceballos, οι κινήσεις σημειώθηκαν την τελευταία βδομάδα. Από μια νέα προσέγγιση απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραμονή του, μέχρι την εμφάνιση μιας ομάδας με τα πάντα στο διακύβευμα και που έχει ζητήσει προθεσμία μιας βδομάδας ακόμη, επομένως η απάντηση καθυστερεί.

Το μέλλον του μέσου έχει υποστεί σκαμπανεβάσματα τους προηγούμενους μήνες. Απ’το να βλέπει εαυτόν εκτός για πολλές βδομάδες, στην απροσδόκητη στροφή της περασμένης Δευτέρας. Είναι αλήθεια ότι η Μπέτις φαίνεται να’χει εγκαταλείψει την κούρσα γιατί δεν πλησιάζει καν στις οικονομικές αξιώσεις του Ανδαλουσιανού ώστε να αποχωρήσει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποσό στο οποίο φτάνει ο τελευταίος μνηστήρας που έχει εμφανιστεί.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.