News Update :

powered by Agones.gr - livescore

SER: galáctica ανανέωση για τον Vinicius και ρήτρα 1 δις ευρώ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Η ανανέωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για 5 σεζόν φέρεται να’ναι ουσιαστικά κλεισμένη. Η AS ενημέρωσε ήδη γι’αυτήν την επιχείρηση τον Οκτώβριο.


Αν υπάρχει κάποιος που εμπιστεύονται ώστε να αναλάβει το κάρο της Ρεάλ Μαδρίτης τα επόμενα χρόνια, αυτός είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος έχει εκραγεί οριστικά αυτή τη σεζόν, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως τον ηγέτη της λευκής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κι αυτόν εμπιστεύεται ο madridismo. Επίσης και παίκτες όπως ο Camavinga, ο Bellingham ή ο Rodrygo, αλλά ο Vinicius ήταν πάντα ξεχωριστός για την παροικία του Santiago Bernabéu.

Γι' αυτό το λόγο ένα από τα θέματα που έκαιγαν περισσότερο τους merengues ήταν η ανανέωσή του. Η AS ενημέρωσε ήδη τον Οκτώβριο ότι η επέκταση του συμβολαίου του ήταν ήδη δεμένη, αλλά η επίσημη ημερομηνία της δεν έχει οριστεί ακόμη. Οι οπαδοί της Μαδρίτης θέλουν να’ρθει η ανακοίνωση σύντομα, αν και το SER Deportivos έχει πει ότι όλα είναι σε καλό δρόμο.

Το αθλητικό πρόγραμμα του Cadena SER έχει αναλύσει επίσης περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο του Vinicius. Καταρχήν θα υπογράψει για άλλες 5 σεζόν (μέχρι το τέλος του 2027/28). Συνεχίζοντας, η υπογραφή θα φέρει μαζί της μια σημαντική αύξηση μισθού αφού ο Βραζιλιάνος θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του πρώτου ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος, από εδώ και πέρα ​​θα είναι galáctica επίσης και η ρήτρα του: θα ανέρχεται στο 1 δις ευρώ. Με λίγα λόγια, ένα συμβόλαιο στο ύψος ενός παίκτη που καλείται να ηγηθεί της Ρεάλ Μαδρίτης τα επόμενα χρόνια.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.