News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά θέση για τον Arda Güler

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο λευκό club ταιριάζει λόγω ποιότητας, ηλικίας και τιμής, αλλά δεν καταλήγει να δει μια σταθερή θέση στο ρόστερ γι’αυτόν


Η παρακολούθηση που έκαναν οι προπονητές της Ρεάλ Μαδρίτης στον Αρντά Γκιουλέρ δεν θα μπορούσε να είναι πιο θετική. Οι εκθέσεις μιλάνε ξεκάθαρα για έναν παίκτη που είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντας και του οποίου το στυλ παιχνιδιού θα ταίριαζε στη madridista ομάδα. Όπως ενημέρωσε η MARCA την περασμένη βδομάδα, η λευκή ομάδα δεν έχει θελήσει να χάσει την ευκαιρία και έχει μπει στη μάχη για την πιθανή υπογραφή του, αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμη να κάνει το οριστικό βήμα και να μεταφέρει μια σταθερή πρόταση στη Φενερμπαχτσέ.

Το μήνυμα δεν είναι αντιφατικό, αν και μπορεί να φαίνεται έτσι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τοποθετηθεί στο μέλλον του παίκτη μπροστά στο ξεκάθαρο ενδιαφέρον που έχει δείξει η αθλητική διοίκηση για την πιθανή απόκτησή του. Ταιριάζει τέλεια στην αναζήτηση αυτού του ταλέντου και στην εύρεση μελλοντικών παικτών σε μια προσιτή τιμή. Πρέπει να παραδοθούμε στο προφανές ότι το να αφήνεις τον χρόνο να περνάει και να υπογράφεις τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή οποτεδήποτε έχει γίνει κάτι πρακτικά αδύνατο.

Η ρήτρα των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ θεωρείται προσιτή, αλλά το πρόβλημα βρίσκεται στο να βρεθεί μια θέση για τον Τούρκο διεθνή στο πρώτο ρόστερ, κάτι που απαιτεί ο παίκτης. Ούτε κι ο μισθός θα χάλαγε τη μισθολογική ισορροπία που διατηρεί το ρόστερ και προς το παρόν θεωρείται μια εφικτή επένδυση, αλλά λείπει το βήμα της άμεσης εύρεσης μιας θέσης για το νεαρό ταλέντο της Φενερμπαχτσέ.

Εξετάζεται ακόμη και η επιλογή της παραμονής στην τουρκική ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα σταθερή απόφαση να γίνει το βήμα.

Η μεγάλη αντίπαλος η Μίλαν κι όχι η Μπάρτσα

Σε αντίθεση με ό,τι έχει ειπωθεί, ο μεγάλος αντίπαλος δεν φαίνεται να’ναι η Μπαρτσελόνα αλλά η Μίλαν, που του προσφέρει παρουσία και σημασία στο ρόστερ της, συγκυρία την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δύσκολη προς το παρόν.

Αυτό που συνέβη με τον Bellingham είναι το καλύτερο παράδειγμα του να προηγείσαι στο χρόνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει την υπογραφή του Άγγλου για 103 εκατομμύρια ευρώ συν μεταβλητές, λίγες μέρες πριν τα 20α του γενέθλια. Στην περίπτωση του Γκιουλέρ, η υπογραφή του δεν θα ξεπερνούσε τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ σε ηλικία 18 ετών, μια περίσταση που στο Valdebebas έχουν ξεκάθαρο ότι πρέπει να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.