News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lunin μένει στη Μαδρίτη

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Του Manu Sainz

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας αλλάζει γνώμη και κλείνει την πόρτα της εξόδου. Θα ολοκληρώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Μέχρι πριν λίγες μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης έψαχνε για έναν τερματοφύλακα που θα μοιραζόταν τη θέση με τον Τιμπό Κουρτουά την επόμενη σεζόν. Στο λευκό κλαμπ, η αποχώρηση του Λούνιν αυτό το καλοκαίρι θεωρούταν δεδομένη. Ωστόσο, ο Ουκρανός τερματοφύλακας αποφάσισε να αλλάξει γνώμη και πρόθεσή του τώρα είναι να εκπληρώσει τον χρόνο του συμβολαίου που του απομένει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως μετέφερε πρόσφατα στον σύλλογο.

Όπως αποκάλυψε η AS, η Ρεάλ Μαδρίτης αξιολογούσε τρεις εναλλακτικές λύσεις για να καλύψει μια υποθετική αποχώρηση του Λούνιν: David Soria, Pacheco και Dimitrievski. Ο τερματοφύλακας της Χετάφε ήταν η πρώτη επιλογή που εξέταζε ο λευκός σύλλογος. Ωστόσο, οι υψηλές αξιώσεις της Χετάφε τον έβγαλαν εκτός κούρσας. Σε αυτό προστέθηκε η αλλαγή της γνώμης του Λούνιν.

Έτσι, στη Μαδρίτη σχεδιάζεται πια η ερχόμενη σεζόν με την παρουσία του Λούνιν στο ρόστερ 2023-24. Με αυτόν τον τρόπο ο Ουκρανός θα είναι το δεύτερο ξίφος στο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.