News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Camavinga ανανεώνει και μπαίνει στο club των ρητρών του 1 δις

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2028 με μια αισθητή οικονομική βελτίωση


Ο Εντουάρντο Καμαβίνγκα έχει δώσει ήδη το ΟΚ στην ανανέωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2028. Το νέο συμβόλαιο έχει έρθει χέρι-χέρι με μια σημαντική οικονομική βελτίωση μισθού και μια αύξηση της ρήτρας, που θα φτάσει στο 1 δις ευρώ. Η συμφωνία διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν και έκλεισε τις τελευταίες μέρες, εξασφαλίζοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης την θωράκιση ενός παίκτη που έχει υπάρξει θεμελιώδης στις δύο σεζόν που φοράει τα madridista λευκά.


Οι ηγέτες της madridista οντότητας έχουν θελήσει να αναγνωρίσουν την τέλεια προσαρμογή του Γάλλου διεθνή σ’αυτό που αντιπροσωπεύει η Ρεάλ Μαδρίτης, το παιχνίδι του και τη θετική του στάση ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα απ’τη θέση στην οποία έπαιζε. Ο Καμαβίνγκα τα’χει καταφέρει σε όλα κι αυτό που έχει κάνει το λευκό club ήταν να τον ανταμείψει και να τον τοποθετήσει στη μισθολογική κλίμακα που του αξίζει.

Τον Απρίλιο, ο Fabrizio Romano ενημέρωσε για την έναρξη των διαπραγματεύσεων που έχουν κορυφωθεί τώρα με τη σύνταξη του νέου συμβολαίου και το οποίο εγγυάται στα δύο μέρη άλλα πέντε χρόνια ένωσης. Ο Camavinga είναι μια απ’αυτές τις μεταγραφές που ανταποκρίνονται τέλεια στη στρατηγική της αθλητικής διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρασαν μήνες δουλειάς στους οποίους διαμορφώθηκε, όταν οι λευκοί ηγέτες κατάλαβαν στα τέλη Αυγούστου του 2021 ότι ο Μπαπέ δεν επρόκειτο να φύγει απ’την PSG. Η αντίδραση δεν ήταν άλλη απ’το να δώσουν ένα χτύπημα στην αγορά, παίρνοντας τον Γάλλο μέσο έναντι 30 εκ. ευρώ. Υπογραφή «made in Juni Calafat».

Ένα ξεκάθαρο στοίχημα

Όπως συνέβη με τις ανανεώσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι (Μιλιτάο, Ροντρίγκο και Βινίσιους), προς το παρόν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Καμαβίνγκα. Όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, ο οδικός χάρτης υποδηλώνει ότι θα’ναι αυτό το καλοκαίρι όταν θα δημοσιοποιηθούν οι συμφωνίες που έγιναν με τους τέσσερις παίκτες και οι οποίες εξασφαλίζουν την παρουσία μεγάλου μέρους αυτών των νεαρών παικτών που εμφανίζονται στο madridista ρόστερ.

Ο Carlo Ancelotti έχει ξεκάθαρο ότι η συνεισφορά του Camavinga θα συνεχίσει να αυξάνεται στην επόμενη σεζόν. Και θα το κάνει απ’τη θέση του μέσου, μέρος όπου ο Ιταλός πιστεύει ότι ο πρώην παίκτης της Ρεν μπορεί να επιδείξει το καλύτερό του ποδόσφαιρο. Ο προπονητής υποστηρίζει ότι αντίληψή του στο παιχνίδι και η τεχνική που έχει ο Γάλλος του επιτρέπει να παίζει σ’αυτή τη θέση δημιουργώντας και καταστρέφοντας ποδόσφαιρο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.