News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé, αινιγματικός για το μέλλον του: «Σε ένα χρόνο μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα»

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Ο Γάλλος επιθετικός δεν αποκλείει να συνεχίσει στην PSG μετά το 2024


Νέες δηλώσεις του Kylian Mbappé απ’την έδρα της εθνικής Γαλλίας. Ο επιθετικός της PSG μίλησε ξανά για το μέλλον του κι αυτή τη φορά αφήνει μια αινιγματική φράση στο 'Telefoot'. «Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε ένα χρόνο, ειδικά σε έναν σύλλογο όπως η PSG».

Βέβαια, ο Γάλλος φορ επιμένει ξανά ότι την επόμενη σεζόν θα υπερασπιστεί τα χρώματα της Παρί. «Δεν θα αποφασίσω για το μέλλον μου μέχρι το 2024».

Ο Μπαπέ έχει προσθέσει λίγο πιπέρι στις τελευταίες του δηλώσεις. Και είναι ότι, θεωρεί ξανά δεδομένη την παραμονή του για έναν ακόμη χρόνο στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά ανοίγει μια μικρή ελπίδα στους παριζιάνους οπαδούς για μια πιθανή ανανέωση. Τουλάχιστον έτσι το έχουν πάρει τα γαλλικά ΜΜΕ: «Μια φράση για την ελπίδα;» είναι ο τίτλος του RMC Sport, τονίζοντας το «όλα μπορούν να συμβούν σε ένα χρόνο» που είπε ο Kylian.

Δεν αποκλείει την ανανέωση

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γάλλος σταρ ρωτήθηκε ευθέως για το αν έχει ήδη αποφασίσει να φύγει απ’την PSG στα τέλη του 2024 και η απάντησή του είναι κάθε άλλο παρά συγκεκριμένη. "Έχω αποφασίσει μόνο να παίξω στην PSG την επόμενη χρονιά, αυτό είναι που είπα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε έναν χρόνο".

Μακριά απ’το να αποκλείουν το ενδεχόμενο ανανέωσης με τους Γάλλους, αυτές οι τελευταίες δηλώσεις ανοίγουν ακόμη και την πόρτα σε ένα ακόμη συμβόλαιο εκατομμυρίων με τη γαλλική ομάδα. Παίζει ξανά παιχνίδια ο Μπαπέ;

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.