News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μέρα του Joselu

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Του Iván Molero

Αύριο θα επισημοποιηθεί η αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της Εσπανιόλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια μη αναστρέψιμη επιχείρηση, μετά τον τελικό του Nations League.


Οκτώ μέρες θα απομένουν για να κλείσει ο Χοσέλου Μάτο έναν χρόνο ως ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ, απ’την ανακοίνωση της υπογραφής του, στις 27 Ιουνίου του 2022. Όπως ενημέρωσε την Παρασκευή η AS, ο gallego επιθετικός που γεννήθηκε στη Στουτγάρδη θα επισημοποιηθεί οριστικά ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, στην cantera της οποίας αγωνίστηκε ήδη, αυτή τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, μετά τον τελικό του Nations League που γίνεται απόψε ανάμεσα στην Ισπανία και την Κροατία, στο Ρότερνταμ.

Ανατρέχοντας στη φόρμουλα για την αποχώρησή του, η οποία είναι ανάμεσα σ’έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς και σε μια καθαρή μεταγραφή –συν την εξοικονόμηση του μισθού του–, αυτό που βλέπει ξεκάθαρα η Εσπανιόλ είναι ότι πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη επιχείρηση: ότι ο Χοσέλου δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Εσπανιόλ. Κι ότι, ως αποτέλεσμα των συνομιλιών με τη Μαδρίτη με επικεφαλής τον blanquiazul CEO, Mao Ye Wu, ελλείψει αθλητικού διευθυντή, κάποιος ποδοσφαιριστής της Castilla θα καταλήξει στο Stage Front Stadium, εν αναμονή φυσικά της πιθανής ανόδου στη Segunda.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.