News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: Ο Joselu υπογράφει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ο φορ, διεθνής με την Εθνική, έρχεται δανεικός στη λευκή ομάδα απ’την Εσπανιόλ με οψιόν αγοράς. Ήταν ήδη στον σύλλογο σ’ένα παλαιότερο στάδιο κι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.


Ο Joselu θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε τη συμφωνία με την Εσπανιόλ σύμφωνα με την οποία ο 33χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται ως δανεικός στο Μπερναμπέου τη σεζόν 2023-24. Ο Χοσέλου και η Μαδρίτη εκμεταλλεύτηκαν τη ρήτρα που περιλαμβανόταν στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την οποία, απ’τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο υποβιβασμός στη Segunda División, ο perico σύλλογος έπρεπε να τον παραχωρήσει εάν ερχόταν μια προσφορά με την οποία θα εξισωνόταν ο μισθός του παίκτη. Ωστόσο, ο λευκός σύλλογος συμφώνησε να διαπραγματευτεί για την εξεύρεση μιας φιλικής λύσης και το αποτέλεσμα αυτών των συνομιλιών είναι ένας δανεισμός για τον οποίο η Μαδρίτη θα πληρώσει 500.000 ευρώ, με μια μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το 2024. Επιπλέον, ορίστηκε μια οψιόν έτσι ώστε η blanquiazul ομάδα να έχει προνομιακή επιλογή για δύο παίκτες της Castilla μετά τη λήξη της φάσης ανόδου. Αύριο Τρίτη στις 12:00 θα γίνει η παρουσίασή του στο Valdebebas, όπως συνέβη με τους Φραν Γκαρθία, Μπραίμ και Μπέλιγχαμ.


Ο επιθετικός, που έχει πετύχει 16 γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, φτάνει για να ενισχύσει τη θέση του '9' στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου τα τελευταία χρόνια ο Μπενζεμά δεν είχε συμπαίκτη για να τον ανταγωνίζεται. Θα είναι η δεύτερη περίοδος του Joselu στο λευκό club. Ο gallego, αν και γεννημένος στη Στουτγάρδη, έπαιξε στην Καστίγια για δύο χρόνια (όπου έφτασε απ’τη Θέλτα) τις σεζόν 2010-11 και 2011-12. Στη δεύτερη σεζόν, η λευκή θυγατρική πέτυχε αυτή που είναι, μέχρι στιγμής, η τελευταία της άνοδος στη Segunda. Εκείνη τη σεζόν ο Χοσέλου ήταν ο πρώτος σκόρερ για τη madridista θυγατρική, με 26 γκολ (19 στην κανονική περίοδο και 7 στα πλέι οφ ανόδου), μπροστά απ’τον Μοράτα (18 γκολ).


Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Valdebebas, ο Joselu μοιράστηκε τ’αποδυτήρια, μεταξύ άλλων, με τους Nacho, Carvajal και Morata. Είχε επίσης την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Έπαιξε 6 λεπτά στη νίκη (8-1) επί της Αλμερία την τελευταία αγωνιστική του 2010-11 και 12 λεπτά στον επαναληπτικό των 32 εναντίον της Πονφεραντίνα (5-1) την επόμενη σεζόν. Ο Χοσέλου σημείωσε γκολ και στα δύο παιχνίδια.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.