News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τις εξελίξεις με τον Mbappé

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο σύλλογος πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής και η PSG πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα για μια πιθανή άφιξη αυτό το καλοκαίρι


Η ίδια η αγορά δεν έχει ξεκινήσει και οι κινήσεις κλονίζουν ιδιαίτερα τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ήδη υπογράψει τον Φραν Γκαρθία και τον Μπέλιγχαμ και έχει ανακτήσει τον Μπραίμ και έχει δει πώς οι Μπενζεμά, Ασένσιο, Μαριάνο και Αζάρ δεν ανήκουν πλέον στη madridista οντότητα. Αν κάποια απ’τις αποχωρήσεις έχει υπάρξει απροσδόκητη, όπως ειδικά αυτή του Γάλλου, ο Kylian Mbappé λειτουργεί και πάλι ως το επίκεντρο της προσοχής για όλα και όλους, λέγοντας στην PSG ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του μετά το 2024, μια κίνηση που συμπίπτει με την αναζήτηση της Ρεάλ Μαδρίτης για κάποιον παίκτη που θα αντικαταστήσει την αποχώρηση του Μπενζεμά

Οι υπολογισμοί ήταν ξεκάθαροι κι όλα έδειχναν να στοχεύουν στη μελέτη των δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει η αγορά για να συνοδεύσουν τον Joselu (αντικαταστάτη του Μπενζεμά). Ο Μπαπέ δεν είχε έμπαινε στα πλάνα μέχρι το 2024, αλλά ο επιθετικός θέλει να επιλύσει ένα πρόβλημα, που δεν είναι άλλο απ’την αποχώρηση απ’τον παριζιάνικο σύλλογο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα του Μπαπέ δεν είναι δικό της, όσο κι αν ο επιθετικός προτίθεται να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στη λευκή ομάδα, κάτι που είχε στο χέρι του. Επιπλέον, η σχέση με την PSG είναι χαλασμένη κι αν θέλουν κάτι, τόσο ο παίκτης όσο κι ο σύλλογος πρέπει να είναι αυτοί που θα κάνουν το βήμα.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν δώσει στον Βινίσιους τον ρόλο αναφοράς, του παίκτη βιτρίνα και πρέπει να μετρήσουν πολύ προσεκτικά τα βήματα που θα κάνουν. Είναι προφανές ότι ο Μπαπέ έχει υπάρξει madridista στόχος για πολλά χρόνια, όπως έχει αποδειχθεί, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουν και να αξιολογήσουν όλες τις επιλογές.

Στο λευκό κλαμπ κοιτάζουν πολύ το θέμα του ανταγωνισμού και τις ζήλιες που προκαλεί το να’χουν παίκτες που θεωρούνται αστέρια. Στο παρελθόν υπήρξαν εντάσεις που δεν σκοπεύουν να επαναλάβουν. Ή τουλάχιστον δεν έμπαινε στο σενάριο γιαυτό το καλοκαίρι.

Μέχρι αυτή τη δημόσια κίνηση, η οποία παραξενεύει, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ξεκάθαρο ότι ο επιθετικός έπρεπε να δεσμευτεί εγγράφως για να αρχίσει να εξετάζει κάτι απ’την 1η Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει μια απόλυτη βεβαιότητα για την κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι η άφιξη ενός εννιαριού αναφοράς παρέλυσε πριν από μέρες, όμως όλα έχουν επισπευσθεί.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.