News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé θέλει να πάει στη Μαδρίτη τώρα!

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Του Andrés Onrubia

Σύμφωνα με τη «Le Parisien», ο Γάλλος πιέζει για να πάει άμεσα στη λευκή ομάδα. Ο θυμός του με την PSG εκδηλώθηκε με τη δήλωση που εκδόθηκε στο AFP, στην οποία αρνήθηκε ότι είχαν συζητήσει για ανανέωση.


Ο Kylian Mbappé θέλει να παίξει μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και θέλει να το κάνει αυτό το καλοκαίρι, όπως ενημέρωσε η εφημερίδα Le Parisien, μια εφημερίδα που σχετίζεται με την PSG και η οποία χειρίζεται καλές πληροφορίες για την παριζιάνικη ομάδα. Η πρωτευουσιάνικη εφημερίδα αναφέρει ότι η αποχώρηση του Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία επίσπευσε τις εξελίξεις, αφού ο επιθετικός βλέπει μια μοναδική ευκαιρία να αναλάβει τα ηνία της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή.

Η PSG αντιμετωπίζει μια πολύ λεπτή κατάσταση, το να πουλήσει τον καλύτερο παίκτη της και για τον οποίο έκανε το αδύνατο για να τον ανανεώσει. Όπως ενημερώνει η Le Parisien, η νέα πρωταθλήτρια της Ligue 1 δεν θα αντιταχθεί σε μια πώληση του εκρηκτικού απ’το Bondy κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής αγοράς, υποστηρίζοντας ότι «ποτέ δεν έχει βρεθεί τόσο κοντά στο να φύγει απ’τη γαλλική πρωτεύουσα όσο αυτή τη στιγμή».

Ο Kylian Mbappé έχει κουραστεί στο Παρίσι, μια πόλη στην οποία έχει πετύχει πια όλα τα ατομικά επιτεύγματα και στην οποία δεν έχει εξελιχθεί ως παίκτης. Σήμερα, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας επιβεβαίωσε με μια δήλωση που εκδόθηκε στο AFP ότι οι ηγέτες της PSG γνώριζαν απ’τις 15 Ιουλίου του 2022 την απόφασή του να μην ανανεώσει. Το σενάριο είναι πολύ διαφορετικό απ’αυτό του 2021, αφού τώρα, ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει και δεν θα αντιταχθεί αν έρθει μια καλή πρόταση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.