News Update :

powered by Agones.gr - livescore

L'Equipe: Ο Μπαπέ ενημέρωσε την PSG ότι δεν θα ανανεώσει και το club σχεδιάζει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Του Jesús Mata

Ο παίκτης ενημέρωσε τον σύλλογο με μια επιστολή σήμερα το απόγευμα


Η σαπουνόπερα του Μπαπέ στην PSG φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Τα νέα απ’τη L'Equipe απόψε έχουν ταρακουνήσει για άλλη μια φορά το δέντρο των φημών για το μέλλον του Γάλλου σταρ. Και είναι ότι η γαλλική εφημερίδα έχει ενημερώσει ότι ο επιθετικός φέρεται να’χει ενημερώσει σήμερα τον σύλλογο ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στις 30 Ιουνίου 2024.

Επιπλέον, η L'Equipe προχωρά πολύ παραπέρα στις πληροφορίες της και λέει ανοιχτά ότι η παριζιάνικη ομάδα σκέφτεται ήδη την πώλησή του αυτό το καλοκαίρι. Και είναι ότι η επίσημη ενημέρωση του επιθετικού απ’το Bondy δεν έχει αιφνιδιάσει τον σύλλογο της πρωτεύουσας της Γαλλίας, αν και φαίνεται ότι έχει προκαλέσει έναν σεισμό στο Κατάρ.

Μάλιστα, η ιδιοκτησία του Κατάρ ήταν πρόθυμη να κάνει μεγάλες προσπάθειες, για άλλη μια φορά, για να διατηρήσει τον Γάλλο μετά το 2024, αλλά αυτή η επιστολή που έστειλε ο εκρηκτικός δεν έχει γίνει δεκτή με καλό μάτι και η αποχώρησή του αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

«Η PSG, έκπληκτη από την απόφαση του παίκτη της, θέλει να δείξει μια σταθερή θέση αυτή τη φορά: αυτή τη φορά, είτε ο Mbappé θα επεκτείνει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι, είτε θα πουληθεί πριν κλείσει η αγορά», εξηγεί η L'Equipe στο άρθρο της.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.