News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Luka Modric απορρίπτει 200 εκατομμύρια απ’τη Σαουδική Αραβία

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ο Κροάτης λέει «όχι» στο να πάει να παίξει στην Αλ Χιλάλ που του πρόσφερε αυτό το ποσό για τριετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει στα λευκά για μία ακόμη σεζόν.


Ο Λούκα Μόντριτς (37 ετών) θα συνεχίσει μια ακόμη σεζόν στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης μέσος έχει απορρίψει μια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, την Αλ Χιλάλ, η οποία του πρόσφερε 200 εκατομμύρια ευρώ για να παίξει για τρεις σεζόν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, οπότε απορρίπτει το να ενταχθεί στην Αραβική Λίγκα που έχει ήδη τον Κριστιάνο Ρονάλντο (38) και τον Μπενζεμά (35) ως νέες προσθήκες, όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Gianluca Di Marzio.


Ο Μόντριτς είχε μια πρόταση απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν κι αυτό είναι που έχει αποφασίσει ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2018. Η προσφορά, που παρουσίασαν οι Saad Alladhidh και Lee Anderson, κάλυπτε με χρυσάφι τον τεράστιο ποδοσφαιριστή, αλλά η άνεση, η ηρεμία και η γαλήνη στην οποία ζει η οικογένειά του στη Μαδρίτη τον έχουν κάνει να μην αποδεχτεί την εν λόγω πρόταση. Είναι αλήθεια ότι ο Μόντριτς έχει δείξει πάντα την προδιάθεσή του να συνεχίσει να φοράει τα λευκά: δεν έχει θέσει ποτέ κανένα πρόβλημα στην ανανέωσή του με τη λευκή ομάδα και έχει παρουσιαστεί πάντα ήρεμος ως προς αυτό. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα με τον Λούκα όσον αφορά την ανανέωση των συμβολαίων του με την οντότητα του Chamartín.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.