News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σύνοδος κορυφής ανάμεσα σε JAS, Ángel Torres και Juanma López στο Valdebebas για τους David Soria και Latasa

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η MARCA πιάνει τον πρόεδρο της Χετάφε και τον Χουάνμα Λόπες, τον ατζέντη του επιθετικού, στα γραφεία της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι κινήσεις της αγοράς συνεχίζονται στα γραφεία της Ciudad Deportiva του Valdebebas. Τη μέρα που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παρουσιάσει την τέταρτη μεταγραφή της στη σεζόν, τον Χοσέλου, ένα άλλο όνομα πρωταγωνιστεί στα νέα των λευκών όσον αφορά τις μεταγραφές: ο Νταβίντ Σόρια.


Ο τερματοφύλακας της Χετάφε είναι ο καλύτερα τοποθετημένος για να ενισχύσει το λευκό τέρμα για την επόμενη σεζόν και η υπογραφή του θα μπορούσε να’χε κάνει σήμερα ένα βήμα μπροστά στη σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον José Ángel Sánchez, γενικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Άνχελ Τόρες, πρόεδρο της Χετάφε και τον Juanma López, εκπρόσωπο του άλλου βασικού ονόματος στην επιχείρηση: του Juanmi Latasa. Μια συνάντηση της οποίας έγινε μάρτυρας της MARCA, η οποία έχει πιάσει τους Τόρες και Χουάνμα Λόπες να μπαίνουν στα γραφεία του Valdebebas σήμερα το απόγευμα για να συναντηθούν με τον JAS.


Ο Λατάσα, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Μαζί με τον Ντέιβιντ Σόρια, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Ρεάλ Μαδρίτης και Χετάφε ήταν επίσης παρόν και το όνομα του Χουάνμι Λατάσα, αφού το μέλλον του θα συνδεόταν με την επιχείρηση του Νταβίντ Σόρια. Η λευκή ομάδα ενδιαφέρεται για την υπογραφή του τερματοφύλακα και η azulón ομάδα θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον επιθετικό, ο οποίος ήταν δανεικός αυτή τη σεζόν στο Coliseum. Στη συμφωνία των δύο πλευρών για τους δύο παίκτες θα βρεθεί το σημείο συνάντησης για να φτάσει ο Σόρια στη Μαδρίτη κι ο Λατάσα να γίνει παίκτης της Χετάφε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.