News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αλήθεια της υπόθεσης Ancelotti: έχει μιλήσει με την CBF, αλλά δεν έχει υπογράψει τίποτα

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Βραζιλία θέλει τον Ιταλό τεχνικό για τον Ιούνιο του 2024 και θα τον περιμένει


Στις 8 Ιουλίου σχεδιάζει να επιστρέψει στη Μαδρίτη. Δύο μέρες μετά θα φορέσει τη φόρμα του και θα ξεκινήσει με αυτό που του αρέσει τόσο πολύ, που δεν είναι άλλο από την προπόνηση και τη διεύθυνση της πρώτης madridista ομάδας. Στο μυαλό του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης δεν χωράει ούτε υπάρχει άλλη ιδέα. Ούτε και σ’αυτό των λευκών ηγετών.

Στις συναντήσεις που έγιναν πριν το τέλος της σεζόν ανάμεσα στους Florentino Pérez, José Ángel Sánchez και Carlo Ancelotti, καταρτίστηκε το σχέδιο δράσης για τη σεζόν που ξεκινά την 1η Ιουλίου. Τίποτα και κανείς δεν έχει κάνει τους τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας να αλλάξουν γνώμη. Η ανάγκη υπάρχει και είναι πραγματική, όπως έγινε επίσης λόγος και για τον Μπαπέ... για το 2024.

Πάμε τμηματικά. Ξεκινάμε με τη Βραζιλία. Στο Valdebebas υπάρχει αδιαφορία για όλα όσα λέγονται απ’τη Βραζιλία. Ο Αντσελότι έχει μιλήσει με τους ηγέτες της CBF. Τους έχει ακούσει, αλλά δεν έχει πάει πιο πέρα. Η εθνική Βραζιλίας περιμένει μέχρι το 2024 και του Αντσελότι του φαίνεται καλό. Τίποτα άλλο. Δεν έχει υπογράψει τίποτα. Με μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, που να κάνουν τα πάντα να ανατραπούν, ώστε να δεσμευτεί 12 μήνες νωρίτερα. Απ’το να απολυθεί ο Ιταλός μέχρι να ανανεώσει για δύο σεζόν. Όλα είναι πιθανά.

Η Βραζιλία θέλει τον Αντσελότι. Είναι προφανές, αλλά ο Ιταλός σκέφτεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει τι σημαίνει ποδόσφαιρο ώστε να σκεφτεί μια επίσημη δέσμευση με μια εθνική ομάδα σ’αυτή την περίπτωση, με μια σεζόν μπροστά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα μηνύματα ή οι φήμες που έρχονται απ’τη Βραζιλία δεν λαμβάνονται υπόψη στο Valdebebas, αν και αναγνωρίζουν ότι θα το εκτιμούσαν αν κατέβαζαν την έντασή τους.

Καλός συντονισμός Αντσελότι-Μαδρίτη

Απ’τον υποτιθέμενο θυμό του προπονητή για την απουσία μεταγραφών, περίεργο όταν έχουν έρθει οι Φραν Γκαρθία, Μπέλιγχαμ, Μπραίμ και Χοσέλου, δεν υπάρχουν νέα ή τουλάχιστον τα κρύβουν καλά στην επικοινωνία που διατηρούν από τότε που ο Αντσελότι έφυγε απ’την Ισπανία αφού πέρασε λίγες μέρες στη Μενόρκα. Ο Ιταλός κι ο σύλλογος έχουν ήδη μιλήσει για τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και οι δύο πλευρές γνωρίζουν τις ανάγκες του ενός, τα όνειρα του άλλου και τις δυνατότητες και των δύο.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει βιασύνη ή αγωνία για να κλείσει αυτό που όλοι πιστεύουν ότι λείπει και που δεν έχει καλυφθεί ούτε και αριθμητικά με τους αριθμούς του ρόστερ, που δεν είναι άλλο από έναν επιθετικό. Χωρίς βιασύνη, αλλά χωρίς παύση. Έτσι δουλεύουν και περισσότερο αυτές τις μέρες, με την παρουσία του κλεισίματος της σεζόν πριν τις 30 Ιουνίου.

Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα ενός προπονητή γέφυρα που να σχετίζεται με τον Αντσελότι πριν απ’την πιθανή άφιξη του Ιταλού είναι κάτι που έχει αποκλειστεί. Δεν εξετάζεται. Ο Νταβίντε, ο βοηθός του, θα συνεχίσει στο πλευρό του Κάρλο. Δεν υπάρχει μέρος για αυτό, όπως ούτε και το να’χει το μυαλό του σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, στις 10 Ιουλίου, ο Αντσελότι θα εμφανιστεί ηλιοκαμένος και με το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο στήθος.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.