News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos συνεχίζει να μην δίνει μια απάντηση

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η παραμονή του στο λευκό club είχε μια διαδρομή σκαμπανεβασμάτων κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν


Ο Daniel Ceballos εξακολουθεί να μην έχει δώσει μια οριστική απάντηση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον αυτή ήταν η κατάσταση το βράδυ της Δευτέρας, 11 μέρες πριν το επίσημο τέλος της σεζόν και του συμβολαίου που ενώνει τις δύο πλευρές. Η παραμονή του στο λευκό club είχε μια διαδρομή με σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, αλλά η τελευταία προσφορά ανανέωσης που παρουσίασαν οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε να’χει πείσει τον Ceballos, ο οποίος δεν έχει πει ακόμη τίποτα επίσημα.

Στα γραφεία του Valdebebas περιμένουν υπομονετικά και θα κατανοούσαν την όποια απόφαση πάρει ο ποδοσφαιριστής. Όλα είναι στο χέρι του αυτή τη στιγμή. Στο κλαμπ έχουν ποντάρει στην παραμονή του. Όπως του έδειξαν με την τελευταία κίνηση που έκαναν, στη Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν ότι έχει θέση στο ρόστερ, αλλά όλα εξαρτώνται απ’την εκτίμηση του ίδιου του Ceballos.

Ο ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί κλήσεις από άλλους συλλόγους. Η Ίντερ ήταν η τελευταία που εμφανίστηκε δυνατά, αλλά η μη κοινοποίηση της απόφασής του πάει πιο πέρα, στον ρόλο που θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Βέβαια μετράει επίσης κι ο ίλιγγος που νιώθεις όταν φεύγεις απ’το λευκό κλαμπ. Επιπλέον, έχει μιλήσει επίσης και με τη Μπέτις και με μια άλλη ομάδα της LaLiga, αλλά τις τελευταίες μέρες η απόφασή του είναι κοντά στην παραμονή, όμως τη Δευτέρα στις 11 το βράδυ, στο Valdebebas δεν είχαν λάβει ακόμα οριστική απάντηση.

Ο Ceballos έχει δείξει δέσμευση ανά πάσα στιγμή και κατά τη διάρκεια της σεζόν εμφανίστηκε σε σημαντικές στιγμές, συνεισφέροντας το μερίδιό του σε μερικές απ’τις σημαντικές νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την έλευση του Μπέλιγχαμ, ο λευκός σύλλογος έχει επτά χαφ, γεγονός που παίζει το ρόλο του στη λήψη αποφάσεων.

Σε ό,τι αφορά τον Μόντριτς, ο ποδοσφαιριστής έχει μεταφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά την παραμονή του για μία ακόμη σεζόν στην πρώτη madridista ομάδα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.