News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ancelotti: Η Βραζιλία πρέπει να περιμένει

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Του Tomás Roncero, αρχισυντάκτη της As

Ο Ιταλός δεν έχει καν αρχίσει να μιλάει για τις συνθήκες που θα είχε ως Βραζιλιάνος εκλέκτορας και δεν θέλει να ξέρει τίποτα για αυτό μέχρι την επόμενη χρονιά.


Οι συνάδελφοι του Globo αιφνιδίαζαν χθες το απόγευμα με μια κατηγορηματική πληροφορία που διαβεβαίωνε ότι ο Carlo Ancelotti έχει δεσμευθεί για να γίνει ο εθνικός εκλέκτορας της Βραζιλίας απ’το 2024, δίνοντας μάλιστα λεπτομερείς λεπτομέρειες, όπως μια προσπάθεια να πήγαινε ο γιος του, Davide, να δουλέψει από τώρα με την CBF για να προετοιμάσει το επαγγελματικό έδαφος για τον πατέρα του.

Ωστόσο, όπως μπόρεσε να μάθει η AS από πηγές πολύ κοντά στον Ιταλό τεχνικό, τίποτα από αυτά δεν είναι αποφασισμένο. Ούτε καν. Ο Αντσελότι μίλησε στους υπεύθυνους της CBF για να τους ευχαριστήσει για το ξεκάθαρο και ένθερμο ενδιαφέρον που δείχνουν ώστε να είναι ο μελλοντικός προπονητής της Canarinha, αλλά τους έχει ξεκαθαρίσει ότι το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν είναι ιερό γι' αυτόν κι ότι δεν μπορεί να είναι με το μυαλό του και στα δύο μέρη. Γι’αυτό, ο Αντσελότι τους έχει δώσει ραντεβού για τον Ιανουάριο για να μπορέσουν να μιλήσουν για το θέμα, αλλά χωρίς καμία προηγούμενη δέσμευση, ούτε προφορική ούτε γραπτή.

Ο Καρλέτο αποδέχεται ότι το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τον Ιούνιο του 2024 κι ότι από εκεί και πέρα ​​θα’ναι ελεύθερος να υπογράψει με όποιον θέλει. Φυσικά, τον παρακινεί η προσφορά της πιο διάσημης εθνικής στον κόσμο (η Canarinha είναι κάτι σαν τη Μαδρίτη των εθνικών), αλλά ο Carletto έχει ενοχληθεί που θεωρούν δεδομένο ότι αυτή η ευγνωμοσύνη θεωρείται απ’την CBF και το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Βραζιλίας ως ένα άνευ όρων ναι στην πρόταση που του κάνουν.

Ο Αντσελότι θεωρεί προτεραιότητα την τελευταία του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντσελότι συμμετέχει πολύ σε αυτό το τελευταίο έτος με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ήδη υποσχεθεί στον πρόεδρο ότι θα’χει τη μέγιστη δέσμευση καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν γιατί θέλει να φύγει απ’τη μπροστινή πρώτη, ξεπερνώντας τους 11 τίτλους που κέρδισε ο Ζιντάν (αυτή τη στιγμή έχει 10). Γι’αυτό, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Αντσελότι θα’ναι σίγουρα ο εκλέκτορας της Βραζιλίας το 2024, γιατί δεν έχουν καν κάτσει να μιλήσουν για τις βάσεις του πρότζεκτ που θα ανέπτυσσαν, παρά το ότι είναι αλήθεια πως έχει μια τεράστια υποστήριξη απ’τη νεαρή βάση της Canarinha που είναι τώρα στις εντολές του (Vinícius, Rodrygo και Militão). Ως εκ τούτου, μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, απολύτως τίποτα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.